biaemi Re: Termometr-Scaneo czy Microlife? 12.01.07, 14:32 Scaneo zdecydowanie odradzam. Mierzy jak chce - zero wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zarebamon Re: Termometr-Scaneo czy Microlife? 12.01.07, 16:42 Ja mam do ucha microlife i albo mam felerny egzemplarz albo nie umiem nim mierzyc temperatury( Myslałam, że bateria słaba ale po wymianie też zaniza i to znacząco. Ja chyba nie umiem gop dobrze włozyc do ucha ani u siebie ani u dzieci ani u męża( Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Termometr-Scaneo czy Microlife? 13.01.07, 01:04 Microlife. Na pewno nie Scaneo. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Termometr-Scaneo czy Microlife? 13.01.07, 10:15 miałam microlife, nie polecam,mierzył, jak chciał. Z bólem serca mierzyłam córce rtęciowym, bo przynajmniej wiedziałam, ile ma gorączki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Termometr-Scaneo czy Microlife? 13.01.07, 13:43 Mamy do ucha Braun, jest świetny, mierzy bardzo dokładnie, różnica między pomiarem Brauna, a tradycyjnym rtęciowym: 1 czasami 2 kreski. Odpowiedz Link Zgłoś