Dodaj do ulubionych

co myslicie o BMW -E 36

IP: 212.160.86.* 02.06.06, 21:21
jak w temacie. osobiscie uwazam ze bardzo udane autko o sportowym zacieciu,
mozna troche poszalec, ale chyba dopiero majac pod maska 2,5l lub prawdziwe
M3.
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.man.czest.pl 02.06.06, 21:51
      zgadzam się, i koniecznie z całymi szklanymi drzwiami,żeby było cały dres
      widać...
      • Gość: edd Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.trustnet.pl 02.06.06, 21:59
        wtedy już smiało pod don kiszota
        liderke z trw poznasz po spracowanych dłoniach
        • Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 22:34
          nie pytalem kto tymi autami jezdzi, tylko chodzilo mi konkretnie o model
          samochodu (najlepiej jeszcze jakby ktos wyrazil swoje opinie do poj. silnika
          jaki najlepiej kupic, ile pali itp.) nie rozumiesz postu-nie odpowiadaj, popros
          kogos niech ci wytlumaczy,widocznie twoj rozwoj zatrzymal sie w wieku 12 lat.Z
          tymi dresami dajcie sobie spokoj bo to juz przezyty stereotyp. jak juz ktos ma
          BMW to od razu musi miec dresy na du*ie? takie wypowiedzi swiadcza tylko o
          prostackim mysleniu wypowiadajacych sie. moze jeszcze to oznacza ze od razu
          gosc ma powiazania z mafia? tacy z mafi nawet nie chca spojrzec na takie auto,
          bo to sam. przeznaczony jest bardziej dla osob mlodych,a oni bujaja sie
          wiekszymi "samolotami"- zreszta co ja pisze jak ty pewnie nie wiesz nawet co to
          mafia.
          • Gość: edd Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.trustnet.pl 02.06.06, 22:57
            no i chłopak nam się zdenerwował...
          • Gość: andy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.man.czest.pl 02.06.06, 22:59
            E 36 to udany model i to nie tylko z najmocniejszymi silnikami,ale widać Twój
            prymitywny instynkt zawęził kryteria oceny samochodu jedynie do mocy
            silnika.Radość z jazdy może dać tylko jazda z piskiem kół? i co to znaczy że
            można poszaleć? Nie zrozum mnie źle , nie chce cię obrażać ale forma Twojego
            pytania utrwala tylko ten stereotyp o kierowcach beemek.
            • Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 23:33
              1.radosc z jazdy - komfort, fukcjonalnosc (wszystko masz pod reka), dynamika,
              dobre prowadzenie sie (zawiszenie).
              2.poszalec - 3/4 mili, jazda bokiem itd. oczywiscie na zamknietym torze, nie
              mylic mnie z wariatem jezdzacym ponad setke w alejach. chociaz w normalnym
              ruchu majac wieksza moc lepiej sie jezdzi,czasem sa rozne zaskakujace sytuacje
              (nie mam na mysli scigania sie w normalnym ruchu).
              3. nie ograniczam do poj. silnika - jezdzilem 1.8l i 2.0l chcialbym uslyszec
              opinie na temat 2,5 i wiecej.
              • Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:40
                rucham psa jak sra.
                • Gość: dziewczyna Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:45
                  Jesli chodzi o BMW to sa dobre samochody, ale w Polsce zniszczyli je dresiarze i
                  nic sie na to nie poradzi ze BMW tak sie wszystkim kojarzy...
                • Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 23:53
                  do "radosc z jazdy" - tego sklonowanego...
                  nie zaluj sobie, ru.. dalej moze przyjdzie taki czas ze pies ciebie wyrucha...
                  • Gość: frugo Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 04.06.06, 15:23
                    fajne autko do tuningu.wystarczy wrzucic jakies ciekawe chapcie,lekko obnizyc i
                    autko juz wyglada super
                    • Gość: Roman Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:17
                      Nie zapominaj o naklejce Pioniera na tylnej szybie-toż to najważniejszy element
                      tuningu zaraz po naklejkach na reflektory.
                      • Gość: frugo Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 05.06.06, 20:26
                        nie jestem zwolennikiem naklejek. mialem taka mala na tylniej szybie (juz byla
                        wczesniej naklejona), ale zostala zlikwidowana.zadnych naklejek,zadnych
                        wisiorkow itp.w beem mozna jedynie nakleic na tylniej klapie ///M i wystarczy
                        nie ma co psuc.tak jak pisalem wczesniej tylko chapcie i zawieszenie i jeszcze
                        kominek z tyly, nie taki wyjacy ale skromnie wygladajacy. Z tymi naklejkami na
                        reflektorach nie wiem o co ci chodzi, moze masz na mysli brewki,a moze sam nie
                        wiesz o co ci chodzi.
                        • Gość: Roman Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:54
                          Oczywiście chodziło mi o brewki, czasem zakładane bez opamiętania do wszystkiego
                          co możliwe, widziałem takowe i w kaszlakach i Tawrijach jak i "bardziej"
                          wypasionych furach.
                          Nie chodzi mi tu o wyśmiewanie jakieś marki samochodu-wg. mnie taka klasyfikacja
                          to bzdura a to że dresy wybierają takie nie inne samochody-cóż poradzić, oni nie
                          kierują się gustem a modą.
                          A tak nawiasem mówiac-bardzo cyniczny z ciebie człek.
    • Gość: wacek Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:39
      ja tam wole poszalec z kobięta niz samochodem.
      Tacy idioci jak ty szaleją a potem zabijają ludzi ja ten co na Legionów zabił
      dziecko.
      • Gość: .. Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 04.06.06, 16:41
        idioci to nie potrafia czytac ze zrozumieniem tak jak ty
        • Gość: adas Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:44
          Idioci to nie umieją robić dzieci tak jak twoi starzy
          • Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 16:56
            czy tu na forum sa jacys normalni ludzie?
            nie bede z toba konwersowac, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym,
            ktory koliduje z moimi imperatywami,a ponadto nie rozumiesz idei koncepcji
            zalozen...
            • Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:58
              ale żes tera popisuówke strzelił, gdzieS Sie tego nauczyl chyba na AJD. Co za
              palantn mądrale udaje.
              • Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 17:09
                Twoja elokwencja nie obliguje mnie do zaprzestania konwersacji ze
                współistniejącym przedstawicielem wspólnoty ludzkiej z którym aktualnie
                prowadze dyspute o charakterze definitywnie zmierzającym do rękoczynu.
                • Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:11
                  gdzie sie rodza tacy idioci jak ty, zal mi twojej rodziny
                  • Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 18:21
                    mnie natomiast zal takich osob jak ty, potrafisz tylko bezpodstawnie obrazac
                    innych i ich rodziny jakby bylo ci cos do tego.Wymysl cos innego bo sie
                    powtarzasz.Na obecna chwile rozmowe z toba uznaje za zamknieta, szkoda mojego
                    czasu, takich slowek jakimi ty operujesz uczylem sie dawno temu w podstawowce
                    wiec znajdz sobie osobe na twoim poziomie.
                    WYRWAC CHWASTA.....
                    • Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:30
                      ja nikogo nie obrazam ja tylko bardzo współczuje
                      • Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 18:51
                        chyba sobie....
                        • Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:56
                          twojej kobiecie.........maly fiutku
                          • Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 21:55
                            jak dziecko.... ale widze ze robisz postepy.wymysliles cos nowego,ale czy
                            madrego? zastanow sie nad tym sam!!! wielki fiucie....
                            • Gość: bmw Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 05.06.06, 20:05
                              co wy wszyscy pieprzycie za glupoty! az sie czytac nie chce.
                              polecam 2.5l tylko ze troche pali,trzeba sie z tym liczyc
                          • Gość: Betka Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:17
                            Do adas Gościu temat jest prosty chodzi o BMW E 36 a ty tu forum zaśmiecasz
                            i bez sensu pie..... Wypowiedz sie na temat pionku !!! i wyp...............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka