Gość: radosc z jazdy IP: 212.160.86.* 02.06.06, 21:21 jak w temacie. osobiscie uwazam ze bardzo udane autko o sportowym zacieciu, mozna troche poszalec, ale chyba dopiero majac pod maska 2,5l lub prawdziwe M3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.man.czest.pl 02.06.06, 21:51 zgadzam się, i koniecznie z całymi szklanymi drzwiami,żeby było cały dres widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.trustnet.pl 02.06.06, 21:59 wtedy już smiało pod don kiszota liderke z trw poznasz po spracowanych dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 22:34 nie pytalem kto tymi autami jezdzi, tylko chodzilo mi konkretnie o model samochodu (najlepiej jeszcze jakby ktos wyrazil swoje opinie do poj. silnika jaki najlepiej kupic, ile pali itp.) nie rozumiesz postu-nie odpowiadaj, popros kogos niech ci wytlumaczy,widocznie twoj rozwoj zatrzymal sie w wieku 12 lat.Z tymi dresami dajcie sobie spokoj bo to juz przezyty stereotyp. jak juz ktos ma BMW to od razu musi miec dresy na du*ie? takie wypowiedzi swiadcza tylko o prostackim mysleniu wypowiadajacych sie. moze jeszcze to oznacza ze od razu gosc ma powiazania z mafia? tacy z mafi nawet nie chca spojrzec na takie auto, bo to sam. przeznaczony jest bardziej dla osob mlodych,a oni bujaja sie wiekszymi "samolotami"- zreszta co ja pisze jak ty pewnie nie wiesz nawet co to mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.trustnet.pl 02.06.06, 22:57 no i chłopak nam się zdenerwował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.man.czest.pl 02.06.06, 22:59 E 36 to udany model i to nie tylko z najmocniejszymi silnikami,ale widać Twój prymitywny instynkt zawęził kryteria oceny samochodu jedynie do mocy silnika.Radość z jazdy może dać tylko jazda z piskiem kół? i co to znaczy że można poszaleć? Nie zrozum mnie źle , nie chce cię obrażać ale forma Twojego pytania utrwala tylko ten stereotyp o kierowcach beemek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 23:33 1.radosc z jazdy - komfort, fukcjonalnosc (wszystko masz pod reka), dynamika, dobre prowadzenie sie (zawiszenie). 2.poszalec - 3/4 mili, jazda bokiem itd. oczywiscie na zamknietym torze, nie mylic mnie z wariatem jezdzacym ponad setke w alejach. chociaz w normalnym ruchu majac wieksza moc lepiej sie jezdzi,czasem sa rozne zaskakujace sytuacje (nie mam na mysli scigania sie w normalnym ruchu). 3. nie ograniczam do poj. silnika - jezdzilem 1.8l i 2.0l chcialbym uslyszec opinie na temat 2,5 i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:40 rucham psa jak sra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:45 Jesli chodzi o BMW to sa dobre samochody, ale w Polsce zniszczyli je dresiarze i nic sie na to nie poradzi ze BMW tak sie wszystkim kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosc z jazdy Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 02.06.06, 23:53 do "radosc z jazdy" - tego sklonowanego... nie zaluj sobie, ru.. dalej moze przyjdzie taki czas ze pies ciebie wyrucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 04.06.06, 15:23 fajne autko do tuningu.wystarczy wrzucic jakies ciekawe chapcie,lekko obnizyc i autko juz wyglada super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:17 Nie zapominaj o naklejce Pioniera na tylnej szybie-toż to najważniejszy element tuningu zaraz po naklejkach na reflektory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 05.06.06, 20:26 nie jestem zwolennikiem naklejek. mialem taka mala na tylniej szybie (juz byla wczesniej naklejona), ale zostala zlikwidowana.zadnych naklejek,zadnych wisiorkow itp.w beem mozna jedynie nakleic na tylniej klapie ///M i wystarczy nie ma co psuc.tak jak pisalem wczesniej tylko chapcie i zawieszenie i jeszcze kominek z tyly, nie taki wyjacy ale skromnie wygladajacy. Z tymi naklejkami na reflektorach nie wiem o co ci chodzi, moze masz na mysli brewki,a moze sam nie wiesz o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:54 Oczywiście chodziło mi o brewki, czasem zakładane bez opamiętania do wszystkiego co możliwe, widziałem takowe i w kaszlakach i Tawrijach jak i "bardziej" wypasionych furach. Nie chodzi mi tu o wyśmiewanie jakieś marki samochodu-wg. mnie taka klasyfikacja to bzdura a to że dresy wybierają takie nie inne samochody-cóż poradzić, oni nie kierują się gustem a modą. A tak nawiasem mówiac-bardzo cyniczny z ciebie człek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:39 ja tam wole poszalec z kobięta niz samochodem. Tacy idioci jak ty szaleją a potem zabijają ludzi ja ten co na Legionów zabił dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: co myslicie o BMW -E 36 IP: 212.160.86.* 04.06.06, 16:41 idioci to nie potrafia czytac ze zrozumieniem tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:44 Idioci to nie umieją robić dzieci tak jak twoi starzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 16:56 czy tu na forum sa jacys normalni ludzie? nie bede z toba konwersowac, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym, ktory koliduje z moimi imperatywami,a ponadto nie rozumiesz idei koncepcji zalozen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:58 ale żes tera popisuówke strzelił, gdzieS Sie tego nauczyl chyba na AJD. Co za palantn mądrale udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 17:09 Twoja elokwencja nie obliguje mnie do zaprzestania konwersacji ze współistniejącym przedstawicielem wspólnoty ludzkiej z którym aktualnie prowadze dyspute o charakterze definitywnie zmierzającym do rękoczynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:11 gdzie sie rodza tacy idioci jak ty, zal mi twojej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 18:21 mnie natomiast zal takich osob jak ty, potrafisz tylko bezpodstawnie obrazac innych i ich rodziny jakby bylo ci cos do tego.Wymysl cos innego bo sie powtarzasz.Na obecna chwile rozmowe z toba uznaje za zamknieta, szkoda mojego czasu, takich slowek jakimi ty operujesz uczylem sie dawno temu w podstawowce wiec znajdz sobie osobe na twoim poziomie. WYRWAC CHWASTA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:30 ja nikogo nie obrazam ja tylko bardzo współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:56 twojej kobiecie.........maly fiutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 04.06.06, 21:55 jak dziecko.... ale widze ze robisz postepy.wymysliles cos nowego,ale czy madrego? zastanow sie nad tym sam!!! wielki fiucie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Do Gość.. IP: 212.160.86.* 05.06.06, 20:05 co wy wszyscy pieprzycie za glupoty! az sie czytac nie chce. polecam 2.5l tylko ze troche pali,trzeba sie z tym liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: Do Gość.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:17 Do adas Gościu temat jest prosty chodzi o BMW E 36 a ty tu forum zaśmiecasz i bez sensu pie..... Wypowiedz sie na temat pionku !!! i wyp............... Odpowiedz Link Zgłoś