karolzz 22.01.07, 15:25 Witajcie, szukam dobrych ręczników (miękkich, chłonnych itp). powiedzmy że cena nie gra roli. czy może używacie ręczników firmy carreblanc?? co o nich sądzicie? z góry dziekuję i pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: poszukuję dobrych ręczników - pomóżcie :) 22.01.07, 18:02 Właśnie chciałam Ci napisać o Carreblanc Tym bardziej skoro cena nie gra roli-są absolutnie rewelacyjne. Używam od kilku lat praktycznie w kólko i nic się nie dzieje. Tu naprawdę widać stosunek ceny do jakości POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
moni303 Re: poszukuję dobrych ręczników - pomóżcie :) 22.01.07, 22:12 proponuję ręczniki firmy \greno z dodatkiem włókna bambusa ,to jest rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: poszukuję dobrych ręczników - pomóżcie :) 22.01.07, 22:15 polecam Carrebl. są genialne,niezniszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: poszukuję dobrych ręczników - pomóżcie :) 23.01.07, 09:08 A gdzie je kupić? Nie mogę znaleźć na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Wawa - Blue city 23.01.07, 09:24 na pewno w Blue city jest sklep, w Klifie też, chyba w galerii Mok Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Wawa - Blue city 23.01.07, 10:59 Na pewno w Sadyba Best Mall jest sklep CarreBlanc Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: poszukuję dobrych ręczników - pomóżcie :) 23.01.07, 13:29 Dziękuję za wszystkie namiary. Niestety jestem z Trójmiasta więc nie wiem czy dostane tu reczniki firmy greno . poszukam... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bursz dystrybucja 23.01.07, 18:04 Witam, gdzie je można kupić,oprócz stolicy,dajmy na to na prowincji? jaką dystrybucje maja te firmy, czy sklepy firmowe? Ile kosztuje taki ręcznik kąpielowy? Dziękuję, pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś