Dodaj do ulubionych

łóżeczko/kojec turystyczne

10.04.03, 20:15
witam,

dzisiaj dokonalam zakupu owego cudu firmy graco, model ma nazwę contour 120,
bed and roll, i jest świetne, składa się w torbę, a ponieważ ma kółeczka
mozna go sobie ciagnąć ( w taki sposób dotachałam go do domku ), materacym ma
dosyć sztwyny, całość niewywrotna, proste składanie

ma on także taka nakładkę, która jest wyzszym poziomem łóżeczka, dla mnie
bomba, żałuję, że wcześniej nie wpadłam na pomysł takiego zakupu, Maciek
właśnie w nim śpi

aha, cena 389 złociszy

pozdrawiam

ps. mam nadzieję, że to nie jest kryptoreklama
Obserwuj wątek
    • bea_bak Re: łóżeczko/kojec turystyczne 11.04.03, 00:26
      Też chciałam zakupić to łóżeczko, ale niestety nigdzie go nie było i kupiłam
      Graco model Express blu lavende ma wymiary 60X120, też jestem bardzo
      zadowolona tylko dla mojego dziecka narazie służy jako kojec. Co prawda wolała
      bym żeby było troszeczkę szersze ale ogólnie jest OK. Czy mogła byś podać
      wymiary twojego łóżeczka bo wydawało mi się że ono jest szersze i trochę
      krótsze.
      Pozdrawiam Beata
      • iffona Re: łóżeczko/kojec turystyczne 11.04.03, 11:33
        witaj,

to moje łóżeczko też jest 60/120, ale był jeszcze jeden model miał 100/70 i
        miał kółeczka był to kojec citrus graco z tych pack&play czy jakoś tak,

mi zależało właśnie na zwykłym wymiarze bo bałam się, że ten materac jest zbyt
        mięki i chciałam jeszcze materac ze zwykłego łóżeczka dawać, ale nie ma takiej
        potrzeby

ono po złożeniu, jest taką fajniutką torbą

pozdrawiam
        • bea_bak Re: łóżeczko/kojec turystyczne 11.04.03, 16:42
          Cześć!
          Dzięki za odpowiedź, jednak wymiary takie same tylko w moim brak kółek i
          podwyższenia.
          Te łóżeczka Graco są naprawdę śliczne i w przystępnych cenach ja za swoje w
          sklepie internetowym zapłaciłam 329 zł. Ciekawe jak się będą sprwowały, po
          wózku Graco Alexis (totalny bubel) miałam mieszane uczucia co do zakupu ale w
          końcu nie wszystkie modele są złe. Jak na razie tego kojca używamy 2 tygodnie
          i jestem bardzo zadowolona, patrzę na niego i sama się mordka cieszy, że
          takiego fajnego zakupu dokonałam.
          Jeszcze raz dzięki
          Beata.
          • iffona Re: łóżeczko/kojec turystyczne 11.04.03, 19:37
            ej,

ale zbieg okoliczności, ja także naciełam się na model alexis, a tak o niego
            walczyłam, aby kupić (dziadkowie dokonywali zakupu i podobał im się chicco
            modelu nie pamietam)... tia.. dawne czasy smile

ale mam nadzieję, że łóżeczko będę długo użytkować, ja zamówiłam u siebie w
            sklepie, cena pokrywała się dokładnie z ceną internetową, ale nie musialam
            płacić za przesyłkę, ytochę się na niego naczekałam, bo mieli problemy z
            ocleniem..

pozdrawiam cieplutko
            • kiranna Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 00:13
              Hej, czy moglybyscie podac cene modelu Pack'n'Play? Gdzie mozna kupic te kojce
              w internecie?
              pozdrawiam
              • bea_bak Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 09:08
                W internecie jest na www.tanimarket.pl cena chyba 319zł.
                Pozdrawiam Beata
                • kiranna Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 21:45
                  bea_bak napisała:

> W internecie jest na www.tanimarket.pl cena chyba 319zł.
                  > Pozdrawiam Beata

Dzieki smile Co prawda nie ma modelu Pack'n'Play, ale dobre i to smile pozdrawiam
                  • iffona Re: łóżeczko/kojec turystyczne 13.04.03, 06:58
                    witaj,

poszukam, bo ja właśnie widziałam play'n pack czy tam odwrotnie, taki kolorowy,
                    bez kółeczek, a ten citrus był z kółeczkami, widziałam obydwa w sieci, namiary
                    podam Ci później

pozdrawiam
                  • iffona Re: łóżeczko/kojec turystyczne 13.04.03, 07:52
                    witaj,

sprawdziłam dokładnie ten cirkus to jest właśnie pack&play
                    tutaj podaję Ci link :
                    www.tanimarket.pl/produkt.php?cPath=1_16&products_id=273&PHPSESSID=6f2e61cd15303e203a01a7991e310a34

weszłam tam przez kojce

pozdrawiam
                    • kiranna Re: łóżeczko/kojec turystyczne 13.04.03, 23:58
                      dzieki iffonka smile
          • moonk Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 17:06
            a czy ma to łóżeczko "otwierany" bok, tak aby starsze dziecko mogło do niego
            samo wchodzić? bo ja dziś obdzwoniłam wszystkie znane mi hurtownie za takim
            modelem ale nigdzie nie mają crying
            i ile się mniej więcej czeka od zamówienia przez internet do dostawy? bo
            koniecznie musze kupić sobie takie łóżeczko przed świętami do jedziemy do moich
            rodziców i moja Mała nie będzie mieć gdzie spać crying
            prosze odpowiedz
            pozdrawiam
            moonk
            • iffona Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 17:24
              witaj,

taki model z otwieranym bokiem ma bebe confort bodajże i cena kształtuje sie w
              granicach 600 zł, ale powiem Ci szczerez, że mi zależało na tym aby dziecko w
              nim spało, a w tradycyjnym łóżeczku miałam wyciągane szczeble, niestety
              traktował to jako zabawę i nie chciał spać, tylko wychodzić i były wrzaski,
              więc ja zrezygnowałam z takiej opcji

model citrus w internecie widziałam za bodajże 319, plus koszta przesyłki a u
              mnie w sklepu chyba 299, aha te bebe confort są na www.baby.com.pl lub
              bajama.pl

daj w wyszukiwarke na wp lub onecie kojec graco lub łóżeczko turystyczne ,
              powinno Ci wyświetlić

pozdrawiam
              • moonk Re: łóżeczko/kojec turystyczne 12.04.03, 17:35
                wielkie dzięki za odpowiedź, moje dziecko ma już 2 latka i bardzo ceni sobie
                niezależność i dlatego musi mieć możliwość sama wchodzić i wychodzić z
                łóżeczka wink "sama" nauczyła sie w nim spać jak chcesz to Ci napisze jakim
                sposobem wink
                pozdr
                moonk
                • kiranna Re: łóżeczko/kojec turystyczne 14.04.03, 03:12
                  moonk napisała:

> wielkie dzięki za odpowiedź, moje dziecko ma już 2 latka i bardzo ceni sobie
                  > niezależność i dlatego musi mieć możliwość sama wchodzić i wychodzić z
                  > łóżeczka wink "sama" nauczyła sie w nim spać jak chcesz to Ci napisze jakim
                  > sposobem wink
                  > pozdr
                  > moonk

Chetnie bym poznala sposob na spanie w lozeczku Twojej "Samosi" smile) moj synek
                  jakos nie bardzo sie garnie do spania w pojedynke sad
                  pozdrawiam smile
                  • moonk Re: łóżeczko/ usypianie w nim 14.04.03, 14:32
                    Emi spała z nami ponad 1,5 roku crying uczyłam ją przy każdej okazji że jej
                    łóżeczko to jej azyl... np. bawiąc się w psa który ją goni zaganiałam ją do
                    łóżeczka jednocześnie informując że piesek tam nie wejdzie bo jest za duży a
                    drzwiczki za małe, i ona jest tam bezpieczna - nic się jej nie stanie. Wydaje
                    mi sie że to bardzo ważne dla dziecka żeby miło kąt w którym nikt nic nie może
                    mu zrobić wink jak np. ucieknie mi z gołą pupą do łóżeczka to jej stamtąd nie
                    wyciągam na siłe tylko prosze, żeby wyszła. w ciągu dnia smoczka pozwalałam
                    ssać tylko w łóżeczku, poza tym tłumaczyłam że każdy ma swoje miejsce, swoją
                    kołderkę, podusie a jej miejsce jest w łóżeczku tam jest jej miś, słonik,
                    podusia. I z dnia na dzień zaczeła tam sama wchodzić idąc spać wink))
                    pozdrawiam
                    moonk
                    • kiranna Re: łóżeczko/ usypianie w nim 14.04.03, 23:01
                      fajne, podoba mi sie smile sprobuje te metody jak moj Bartus troszke podrosnie, bo
                      ma dopiero 3 miesiace smile my sie usypiamy w bujanym lezaczku, a potem dopiero
                      przekladam go do lozeczka, inaczej jest straszna pretensja i placz wnieboglosy.
                      pozdrawiam smile
    • agnieszka_chrzaszcz Re: łóżeczko/kojec turystyczne 24.06.03, 15:58
      Ja tez mam kojec dla swojej pociechy jest swietny na wyjazdy plenerowe i nie
      tylko a przede wszystkim maly nie zrobi sobie krzywdy jak w lozeczkach
      drewnianych. goraco polecam mama Kamila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka