Dodaj do ulubionych

Czy w outletach Ecco

23.01.07, 09:50
są sandałki?
Obserwuj wątek
    • fasolka99 Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 11:19
      W Factory w Ursusie w Warszawie teraz nie ma.
      • mmala6 Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 11:38
        we Wroclawiu tez nie.Bylam wczoraj.Ale dla doroslych jakies klapki czy sandaly
        by sie juz znalazly.
        • gosiasos Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 16:01
          a ja mam pytanie czy sa jeszcze zimowe buty rozm. 25 ? może ktoś ostatnio
          widział w W-wie. Kupiłam synkowi na zimę rozm.24 w pazdzierniku byly 1 cm za
          duze. A dzisiaj wyjęlam wkladke bo w skarpecie noga nie chciala wejsc i co
          zobaczylam są na styk. Szok mojemu dziecku przez 3 miesiace noga urosla 1 cm.
          Tak to nie miał jeszcze. Więc chyba muszę kupić mu drugie buty tym bardziej że
          zima ma się dopiero zacząć. A może w innym sklepie ktoś widział fajne zimowe
          buty w dobrej cenie ?
          • fasolka99 Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 16:48
            Nie wiem, czy jest ten rozmiar, ale ja w niedziele chcialam kupic zimowe z
            goretexem dla corki i byly w jej rozmiarze za 315 zl w Factory (outlet), ale
            nie pasowal nam kolor. Pojechalam wiec do zwyklego sklepu Ecco i kupilam (inny
            fason, ale tez wysokie z goretexem) za ok. 260 zl, bo byla przecena...
          • carpediem30 Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 17:19
            Zajrzyj do Smyków. W sobotę kupowałam tam Ecco z goretexem przecenione o 50%
            za ...134 złsmile Był spory wybór rozmiarów.
            • coronella Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 17:37
              ja w Smyku własnie kupiłam córce buty na przyszła zimę, w cenie 160 zł, rozmiar 30
              mniejsze rozmiary były jeszcze tansze
              • gosiasos Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 22:00
                Dzięki, faktycznie udało mi się kupić w Smyku Ecco w rozm. 25 za 134 super cena
                jak na te buty przed przeceną kosztowały 268 zł. No to teraz mam nadzieję, że
                do końca zimy powinien przechodzić.
                • coronella Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 22:03
                  a co to sa za buciki?
                  • gosiasos Re: Czy w outletach Ecco 23.01.07, 22:59
                    takie kozaczki z goretexem w srodku za kostkę na dwa rzepy kolorek taki khaki-
                    bezowy.
                    • coronella Re: Czy w outletach Ecco 24.01.07, 09:03
                      aha, dzieki, zmartwiłam się, że po moim zakupie przecenili jeszcze bardziej, ale ja mam te wyższe, a one chyba wogóle są droższe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka