Dodaj do ulubionych

dobre chusteczki,które?

29.01.07, 10:12
mam pytanie,jakich chusteczek nawilżających używacie?Które szczególnie
polecacie?ja jakoś nie umiem trafić na dobre dodam że synek ma skłonność do
odparzeń więc używam sensitiv,znacie jakieś dobre?
Obserwuj wątek
    • olimpia_b81 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:17
      no wlasnie dla mnie sensitiv pampersa najlepsze.Inne za wilgotne,albo jakies szorstkie.Odpowiadaja mi tez bambino,chociaz czytalam,ze uczulaja czy cos.U nas nic nie bylo.
      • sabka22 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:22
        no ja kazde które miałam były takie szorstkie i maiłam wrazenie ze to papier
        ścierny ale dzieki za rade bo pampers sensitiv nie miałam to wyprubuje.
        • krztyna Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:27
          Ja używam najchętniej Bambino - odpowiednia "mokrość" i zapach. Nivea i J&J dla
          mnie za suche, Dzidziuś śmierdzą. Ponoć Papmers są dobre, ale nie próbowałam
          jeszcze.
          Mój syn ma wrazliwą skórke a na żaden z kosmetyków Bambino nie zareagował
          uczuleniem. Podobnie na najtańszy i dla mnie najlepszy proszek - Cypisek
    • buzka25 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:21
      ja kupuje z pampersa z promocji, ale teraz promocji nie było, tylko z bella
      Happy no i wziełam, Nie załuje, jest ich duzo, ładnie pachna i sa dobrze
      nawilzone, takie w sam raz,miłam pare razy z dzidziusia ale smierdżźa jak dla mnie.
    • mw144 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:32
      Pampers.
    • lenajanek Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:41
      mój synek też jest uczuleniowcem, dlatego używałam niva sensitive, ale któregoś
      dnia kupiłam soft&fresh i tak zostało
      czasami używamy tez huggisów które dostaje w promocji do pieluszek i również nie
      narzekam
      mają bardzo praktyczne opaakowanie, szczególnie na wyjścia
    • lemiwawa Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:45
      ja używam Bambino, dzidziuś są za mało wilgotne, ostatnio wybróbowaliśmy
      wyprodukowanych dla Auchan, też są dobre i będziemy je kupować i cenowo też
      atrakcyjne. Synek też ma skłonność do odparzeń, dlatego często msi pochodzić z
      pieluchą tetrową i wietrzyć pupę.
      • yogisia Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49
        A nam Dzidziusie super pasują. Używałam poprzednio Bambino ale Dzidziusie
        okazały się lepsze. Nie będę odkrywcza jak napiszę, że chyba musisz popróbować
        różnych.
        • hipopotamama Dzidziuś 29.01.07, 15:32
          Bambino są moim zdaniem za mokre, Huggies to wogóle jakieś nieporozumienie,
          Nivea z kolei za suche, a Pampers jak dla nas ciut przydrogawe zwłaszcza na
          początku kiedy paczka starczała na dwa dni.
      • dlania Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:50
        Bambino - dobrez czyszcza, ładnie pCHNA, SA WILGOTNE W SAM RAZ I MAJA DOBRA
        CENĘ. Naprawde zdaża sie, że uczulają? nam połozna mówiła, że Nivea i Bambino
        to najpewniejsze marki pod tym względem.
        • olzar Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:47
          Happy. Są ok używam ich od samego początku. Obecnie są w Realu w promocji za 4 op. ok.14 zł
      • beatamazurek1 Re: dobre chusteczki,które? 30.01.07, 13:45
        a ja nie uzywam zadnych chustexzek. Myje pupke platkami kosmetycznemy
        moczopnymi w cieplej przegotowanej wodzie i wycieram sucha chusteczka
        higienbiczna. I czteromiesieczna córka nie ma zadnych odparzen ani innych
        takich....
    • magda1402 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49
      ja wypróbowałam już wile rodzajów. Na początku odpowiadały mi najlepiej nivea
      baby, dobre są też pampersa. Ostatnio zaczęłam kupować w biedronce Dada, zaczęły
      nam odpowiadać, są dobrze wilgotne i tańsze. Mają dwa rodzaje sensitive i
      komfort. JA wolę komfort bo sensitiv mi sie nie podobał zapach, ale to najlepiej
      samemu wypróbować.
    • julia78 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49
      My używaliśmy różnych. Pampersa są za mokre, Dzidzius za suche, Babmbino i Bella
      są ok!, ale dla nas rewelacyjne okazały sie Babydreams z Rossmanna. Są zwykłe i
      sensitive - i jedne i drugie sa świetne a do tego mają przystępną cenę.
      • agaruda1 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:00
        Bambino i Dada z Biedronki, Nivea tez kupuje, jak sa w wielopakach
    • mama_amelii Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:07
      Witam.Ja na początku używałam Pampers,ale teraz bardziej mi odpowiadają NIVEA Baby Toddies(nie mogę ostatnio znaleźc bezzapachowych).Kupuję je w czteropaku w Makro.

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/kBSec6BvURFj9JZRAB.jpg" alt="DSCF8385" title="DSCF8385" /></a>
      • sabka22 do mama ameli 29.01.07, 11:11
        a po ile są w makro te chusteczki w czteropaku?
        • mama_amelii Re: do mama ameli 29.01.07, 13:56
          Niestety w tej chwili nie potrafię ci powiedziec,ponieważ to mąż kupuje.Zazwyczaj kupujemy dwupak,ale w tej chwili jest promocja: czteropak w tym 2 opakowania 30% taniej.Wcześniej kupowaliśmy w Auchanie,ale w Makro jest zdecydowanie taniej.

src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/kBSec6BvURFj9JZRAB.jpg" alt="DSCF8385" title="DSCF8385" /></a>
    • jol34 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:34
      Bambino. Sa duze i dobrze nawilzone. W Carrefourze sa pakowane po 2 op., co daje ok. 5zl za sztuke.Pozdrawiam.
    • hahalszka Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:11
      Chusteczki Bobini
      • apolonina13 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:21
        u nas najlepiej się sprawdzają chusteczki dzidziuś no i sa najtańszesmile w tesco
        płacę 4,50-4,9 smile
        • edyta9936 Polecam Bobini ......!!!!!!!!!!!!!! 29.01.07, 13:42
          Jeju tylko jedna dziewczyna je wymieniła......czy naprawdę nie spotkałyście je,
          czy może nie jesteście z nich zadowolone!!!!Sa tanie 5.20 zł .....fajne
          opakowanie z klapeczką, praktyczne ...teraz uzywam sensitive....Synuś z chęcią
          daje sobie wytrzeć nimi buziaka!!! Innne np. pampersa są zaitensywnie pachnące,
          i zabardzo nasączone...Pozdrawiam!!!!
    • katarinaa77 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:39
      my używamy pampers, dzidziuś i niekiedy biedronkowych dada - żadne mojej córci
      nie uczuliły
      pozdrawiam
    • mamainki Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:57
      Tylko pampers lawendowe.Inne niestety powoduja odparzenia.Chusteczek uzywam
      tylko na wyjscia.W domu woda + wata.
    • jarzabka Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 14:08
      Na dobry poczaktek tylko Pampers Sensetiv. Jak juz podrosnie to polecam
      chusteczki z LIDL'A - nie pamietam nazwy ale żółte opakowanie z owieczka i
      kosztuje ok. 4 zl. Przyznam ,ze nie sugerowalam sie cena bo to nie gralo roli
      ale sprawdzilam i sa swietne. Deliaktnie pachna,bardzo nawilzaja i sa miekkie -
      porownanie z pamperssmile
      Pozdrawiamsmile
      • czkawkaa Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 15:21
        jak dla mnie to najlepsze sa bambino i bobini, sa odpowiednio wilgotne i ladnie
        pachna, natomiast pampers rumiankowe to porazka, strasznie drazniacy zapach
        dlatego na pewno ich wiecej nie kupie, niwea sa bardzo delikatne i mieciutkie
        ale dla mnie zbyt suche, zadne z uzywanych przezemnie chusteczek nie
        spowodowaly uczulenia na pupci mojego 9-cio tygodniowego synkasmile
        • phantomka Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 15:34
          Skora mojej cory łaskawie akceptuje tylko Huggiesy, reszta to porazka, na
          ktorej szczycie plasuje sie pampers - uczulajacy i jakis taki dziwnie nasaczony.
    • spa746 Pampers Sensitive 30.01.07, 13:51
      nie uczulają, nie są zbyt suche,co zdarza się innym chusteczkom jak np.
      Johnsons, dla mnie Pampers senitive to bomba i cały czas będę je kupować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka