sabka22 29.01.07, 10:12 mam pytanie,jakich chusteczek nawilżających używacie?Które szczególnie polecacie?ja jakoś nie umiem trafić na dobre dodam że synek ma skłonność do odparzeń więc używam sensitiv,znacie jakieś dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:17 no wlasnie dla mnie sensitiv pampersa najlepsze.Inne za wilgotne,albo jakies szorstkie.Odpowiadaja mi tez bambino,chociaz czytalam,ze uczulaja czy cos.U nas nic nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:22 no ja kazde które miałam były takie szorstkie i maiłam wrazenie ze to papier ścierny ale dzieki za rade bo pampers sensitiv nie miałam to wyprubuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:27 Ja używam najchętniej Bambino - odpowiednia "mokrość" i zapach. Nivea i J&J dla mnie za suche, Dzidziuś śmierdzą. Ponoć Papmers są dobre, ale nie próbowałam jeszcze. Mój syn ma wrazliwą skórke a na żaden z kosmetyków Bambino nie zareagował uczuleniem. Podobnie na najtańszy i dla mnie najlepszy proszek - Cypisek Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:21 ja kupuje z pampersa z promocji, ale teraz promocji nie było, tylko z bella Happy no i wziełam, Nie załuje, jest ich duzo, ładnie pachna i sa dobrze nawilzone, takie w sam raz,miłam pare razy z dzidziusia ale smierdżźa jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenajanek Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:41 mój synek też jest uczuleniowcem, dlatego używałam niva sensitive, ale któregoś dnia kupiłam soft&fresh i tak zostało czasami używamy tez huggisów które dostaje w promocji do pieluszek i również nie narzekam mają bardzo praktyczne opaakowanie, szczególnie na wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:45 ja używam Bambino, dzidziuś są za mało wilgotne, ostatnio wybróbowaliśmy wyprodukowanych dla Auchan, też są dobre i będziemy je kupować i cenowo też atrakcyjne. Synek też ma skłonność do odparzeń, dlatego często msi pochodzić z pieluchą tetrową i wietrzyć pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
yogisia Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49 A nam Dzidziusie super pasują. Używałam poprzednio Bambino ale Dzidziusie okazały się lepsze. Nie będę odkrywcza jak napiszę, że chyba musisz popróbować różnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Dzidziuś 29.01.07, 15:32 Bambino są moim zdaniem za mokre, Huggies to wogóle jakieś nieporozumienie, Nivea z kolei za suche, a Pampers jak dla nas ciut przydrogawe zwłaszcza na początku kiedy paczka starczała na dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:50 Bambino - dobrez czyszcza, ładnie pCHNA, SA WILGOTNE W SAM RAZ I MAJA DOBRA CENĘ. Naprawde zdaża sie, że uczulają? nam połozna mówiła, że Nivea i Bambino to najpewniejsze marki pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
olzar Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:47 Happy. Są ok używam ich od samego początku. Obecnie są w Realu w promocji za 4 op. ok.14 zł Odpowiedz Link Zgłoś
beatamazurek1 Re: dobre chusteczki,które? 30.01.07, 13:45 a ja nie uzywam zadnych chustexzek. Myje pupke platkami kosmetycznemy moczopnymi w cieplej przegotowanej wodzie i wycieram sucha chusteczka higienbiczna. I czteromiesieczna córka nie ma zadnych odparzen ani innych takich.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1402 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49 ja wypróbowałam już wile rodzajów. Na początku odpowiadały mi najlepiej nivea baby, dobre są też pampersa. Ostatnio zaczęłam kupować w biedronce Dada, zaczęły nam odpowiadać, są dobrze wilgotne i tańsze. Mają dwa rodzaje sensitive i komfort. JA wolę komfort bo sensitiv mi sie nie podobał zapach, ale to najlepiej samemu wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 10:49 My używaliśmy różnych. Pampersa są za mokre, Dzidzius za suche, Babmbino i Bella są ok!, ale dla nas rewelacyjne okazały sie Babydreams z Rossmanna. Są zwykłe i sensitive - i jedne i drugie sa świetne a do tego mają przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:00 Bambino i Dada z Biedronki, Nivea tez kupuje, jak sa w wielopakach Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:07 Witam.Ja na początku używałam Pampers,ale teraz bardziej mi odpowiadają NIVEA Baby Toddies(nie mogę ostatnio znaleźc bezzapachowych).Kupuję je w czteropaku w Makro. src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/kBSec6BvURFj9JZRAB.jpg" alt="DSCF8385" title="DSCF8385" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 do mama ameli 29.01.07, 11:11 a po ile są w makro te chusteczki w czteropaku? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: do mama ameli 29.01.07, 13:56 Niestety w tej chwili nie potrafię ci powiedziec,ponieważ to mąż kupuje.Zazwyczaj kupujemy dwupak,ale w tej chwili jest promocja: czteropak w tym 2 opakowania 30% taniej.Wcześniej kupowaliśmy w Auchanie,ale w Makro jest zdecydowanie taniej. src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/kBSec6BvURFj9JZRAB.jpg" alt="DSCF8385" title="DSCF8385" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
jol34 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 11:34 Bambino. Sa duze i dobrze nawilzone. W Carrefourze sa pakowane po 2 op., co daje ok. 5zl za sztuke.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:21 u nas najlepiej się sprawdzają chusteczki dzidziuś no i sa najtańsze w tesco płacę 4,50-4,9 Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Polecam Bobini ......!!!!!!!!!!!!!! 29.01.07, 13:42 Jeju tylko jedna dziewczyna je wymieniła......czy naprawdę nie spotkałyście je, czy może nie jesteście z nich zadowolone!!!!Sa tanie 5.20 zł .....fajne opakowanie z klapeczką, praktyczne ...teraz uzywam sensitive....Synuś z chęcią daje sobie wytrzeć nimi buziaka!!! Innne np. pampersa są zaitensywnie pachnące, i zabardzo nasączone...Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa77 Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:39 my używamy pampers, dzidziuś i niekiedy biedronkowych dada - żadne mojej córci nie uczuliły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamainki Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 13:57 Tylko pampers lawendowe.Inne niestety powoduja odparzenia.Chusteczek uzywam tylko na wyjscia.W domu woda + wata. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzabka Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 14:08 Na dobry poczaktek tylko Pampers Sensetiv. Jak juz podrosnie to polecam chusteczki z LIDL'A - nie pamietam nazwy ale żółte opakowanie z owieczka i kosztuje ok. 4 zl. Przyznam ,ze nie sugerowalam sie cena bo to nie gralo roli ale sprawdzilam i sa swietne. Deliaktnie pachna,bardzo nawilzaja i sa miekkie - porownanie z pampers Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czkawkaa Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 15:21 jak dla mnie to najlepsze sa bambino i bobini, sa odpowiednio wilgotne i ladnie pachna, natomiast pampers rumiankowe to porazka, strasznie drazniacy zapach dlatego na pewno ich wiecej nie kupie, niwea sa bardzo delikatne i mieciutkie ale dla mnie zbyt suche, zadne z uzywanych przezemnie chusteczek nie spowodowaly uczulenia na pupci mojego 9-cio tygodniowego synka Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: dobre chusteczki,które? 29.01.07, 15:34 Skora mojej cory łaskawie akceptuje tylko Huggiesy, reszta to porazka, na ktorej szczycie plasuje sie pampers - uczulajacy i jakis taki dziwnie nasaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Pampers Sensitive 30.01.07, 13:51 nie uczulają, nie są zbyt suche,co zdarza się innym chusteczkom jak np. Johnsons, dla mnie Pampers senitive to bomba i cały czas będę je kupować Odpowiedz Link Zgłoś