mamiczek0603 03.02.07, 12:43 warto?chcialam graco spree,ale kolka sa tandetne,aiec rozwazam kupno chocco ct 0.4.ma z was ktoras?doradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: chicco ct 0.4 03.02.07, 12:58 duzo bylo na forum wozki dzieciece w prywatnych.podobno zle sie podbija ale nadrabia komfortem dla dziecka.no i cena przyjazna... Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: chicco ct 0.4 04.02.07, 14:57 mam ten wózek rok i podbija sie super!!!! o wiele lepiej niż inne które oglądałam. do tego bardzo wygodny dla dziecka, długi podnóżek sprawia ze małemu dziecku nóżki nie zwisają jak w innych wózkach, świetnie sie prowadzi, po odkręceniu kilku śrubek piorę tapicerkę i nic się nie dzieje- jakość wykonania super- koła super pokonują nierówności, a do tego wciągam i zjeżdżam nim wraz z dzieckiem po schodach na 3 pięrto i po roku nic nie klekocze nic nie trzeszczy - ogólnie wygląda jak nówka. A dodam jeszcze ze koła się nie starły- itp. nie pozostaje mi nic innego jak polecić- naprawdę warto! jesli masz jeszcze jakies pytania pisz na maila gazetoergo chętnie odpowiem- Ania Odpowiedz Link Zgłoś