sandra_172 08.05.10, 12:03 Czy ktoś ze Szczecina wybiera się na tą imprezę do Krakowa?:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra_172 Re: Coke Live Music Festival 08.05.10, 12:05 i z okolic szczecina oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dr humbolt Re: Coke Live Music Festival IP: *.chello.pl 08.05.10, 12:27 Niestety ja nie będę zainteresowany i myślę ,że nie tylko ja . Koncern Coka jest sponsorem radia Eska, a szczególnie programu satyrycznego Wojewódzkiego , który z Figurskim w sposób obelżywy potraktował , Polaków w żałobie jak i rodziny ofiar z katastrofy. Jest apel bojkotu, o nie kupowanie jakichkolwiek produktów koncernu cocacola jak i udziału w różnych przedsięwzięciach z ich partnerami , sprawa jest w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja? Re: Coke Live Music Festival IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 18:47 Nie rozśmieszajcie mnie... Po pierwsze, festiwal jest skazany na sukces bo gra tam Muse. Cola jest skazana na sukces, bo jest smaczna. Wojewódzki i Figurski są skazani na sukces, bo są inteligentni, i słusznie zauważyli, że żałoba po prezydencie była nadmuchana i przez to żałosna - wszyscy mówią, że żegnają go jako człowieka, nie prezydenta, a mimo to przypisuje mu się nagle mesjanizm. Ciekawe, czy gdyby ilość ofiar wypadków samochodowych wzrosła o 100, czy też byłaby taka żałoba, przecież to też ludzie. Gdyby nie media, które w odpowiedni sposób się tym zajęły nabijając sobie oglądalność, nie byłoby takiego zamieszania. Ten bojkot jest śmieszny. A koncert - już nie mogę się doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
warto-zobaczyc Re: Coke Live Music Festival 16.07.10, 19:01 Ja osobiście nie polecam tej imprezki bo wg. mnie mało znanych postaci tam będzie. Ale wolnoć Tomku w Twoim domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 na Muse chętnie 16.07.10, 19:39 ale,że to jeszcze trochę czasu to na 50% prawdopodobieństwo oceniam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Coke Live Music Festival 16.07.10, 19:40 Gość portalu: Dr humbolt napisał(a): > Jest apel bojkotu, o nie kupowanie jakichkolwiek produktów koncernu cocacola jak i udziału w różnych przedsięwzięciach z ich partnerami , sprawa jest w prokuraturze. ............. mam nadzieję,że żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś