agula111 13.02.07, 10:41 czy ktoras mama widziala w c&a lub h&m bluzy, koszulki, majtki z autami? chodzi mi o te z bajki. na allegro sa dostepne ale do sklepu niemam az tak daleko i moze tam beda tansze. ceny mile widziane pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: ubrania z autami 13.02.07, 11:16 Aga, w H&M w Katowicach na pewno były bluzy i majtki. Ale dawno nie byłam i nie wiem, czy jeszcze są. Jakiego rozmiaru szukasz? Bo może dziś pojadę, to mogłabym zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: ubrania z autami 17.02.07, 10:46 Heh, trochę późno, ale odpisuję. W H&M nie zostało nic z autami, nawet majtek nie ma. Za to w Smyku rzeczywiście są bluzy (w nowej kolekcji). Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: ubrania z autami 17.02.07, 12:15 h&m w geancie? wczoraj bylam w C&A i tez majtek niebylo. jak ktos bedzie widzial majtki z autami to prosze dac znac. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: ubrania z autami 17.02.07, 16:26 Tak, chodzi o H&M w Geancie. Ale jest tez nowy dział dziecięcy w Katowicach na Stawowej, może tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa nalepki 18.02.07, 13:17 to co prawd nei ubrania ale my takie wielkie dekoracyjne nalepk zakupilismy dla naszego fana aut w jednym ze sklepow internetowych w czerwonykapturek, omalowalismt tak specjalnie pokuj wyszlo naprwde przepieknie Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: ubrania z autami 18.02.07, 21:39 znalazlam tapety w auta ale na allegro, moze sa tez w sklepach? auta nie te z bajki ale sa. nadal szukam majtek gdyby ktos namierzyl w sklepie . Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: ubrania z autami 19.02.07, 20:32 Widziałam i kupowałam w C&A majteczki - ale w W-wie widziałam je tylko w Blue City (praktycznie w ciągłej ofercie) i raz w Arkadii. Paczuszka 6 sztuk kosztowała wyjątkowo niewiele ale nie pamiętam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: ubrania z autami 20.02.07, 18:45 wlasnie tego szukam. niestety na allegro sa po ok 30-40 zl wiec troche duzo . niestety nie jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś