Dodaj do ulubionych

krem z filtrem

23.04.03, 23:12
Witam!
Czy mogłybyście polecić mi jakiś krem z filtrem dla 19- miesięcznego szkraba?
Słonko świeci coraz mocniej smile
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • iberka Re: krem z filtrem 25.04.03, 09:27
      czesc,
      moj synek ma prawie 18 mcy.rok temu szukalam kremu dla niego i wiekszosc tych
      na rynku jest powyzej 3 roku zycia<nivea,garnier> a w aptekach ceny okolo 60
      zlotych co dla mnie jest nie do pokonania.w koncu znalazlam w AVON'ie za 15
      zlotychsmile.krem jest naprawde swietny,Kubek wysmarowany nim nawet w najwieksze
      upaly i prazace slonko nigdy nie mial poparzen.sama tez go stosowalam i jestm
      baaardzo zadowolona.cena super i rozsmarowuje sie swietnie bo jest jak emulsja
      lekki.
      poecam z czystym sumieniem
      iza,mama Kubkaគ mcy>
      • braszczyki Re: krem z filtrem 25.04.03, 09:33
        nie używałam tego kremu, ale wiem od kilku osób że avon bardzo często uczula,
        więc proponuję najpierw go wypróbować
        ja uzywalam penatena, ale też drogi
        myślę że nie trzeba szaleć i kupowac 60tek - 30 spokojnie wystarczy
        pozdrawiam
        karola
    • elasie Re: krem z filtrem 25.04.03, 22:27
      Witam!
      Ja buzie mojemu 10-cio miesiecznemu synkowi smaruje mleczkiem do opalania z
      filtrem 20. Mleczko przeznaczone jest dla dzieci od 7 mies., a producentem
      jest Dr Irena Eris. Polecam!
    • monika_wroclaw Re: krem z filtrem 25.04.03, 22:34
      Ja używam dla mojego syna już od kilku lat emulsji dla dzieci Bielanda z
      filtrem18 ( z tym że mój syn ma dość ciemną karnację ), można ją stosować dla
      dziecka powyżej 6 m-cy, kosztuje około 10zł, w tamtym roku pojawiła się ta
      emulsja w spray'u, jest świetna całe lato używałam dla niego. Całe lato zawsze
      spędzamy nad morzem i syn jeszcze nigdy nie miał podrażnionej skóry od słońca.
      Polecam, kosmetyk tani i bardzo dobry!
      Monika (mama Alka-5lat i Mai-9 mies.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka