modalna 23.04.03, 23:12 Witam! Czy mogłybyście polecić mi jakiś krem z filtrem dla 19- miesięcznego szkraba? Słonko świeci coraz mocniej Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: krem z filtrem 25.04.03, 09:27 czesc, moj synek ma prawie 18 mcy.rok temu szukalam kremu dla niego i wiekszosc tych na rynku jest powyzej 3 roku zycia<nivea,garnier> a w aptekach ceny okolo 60 zlotych co dla mnie jest nie do pokonania.w koncu znalazlam w AVON'ie za 15 zlotych.krem jest naprawde swietny,Kubek wysmarowany nim nawet w najwieksze upaly i prazace slonko nigdy nie mial poparzen.sama tez go stosowalam i jestm baaardzo zadowolona.cena super i rozsmarowuje sie swietnie bo jest jak emulsja lekki. poecam z czystym sumieniem iza,mama Kubkaគ mcy> Odpowiedz Link Zgłoś
braszczyki Re: krem z filtrem 25.04.03, 09:33 nie używałam tego kremu, ale wiem od kilku osób że avon bardzo często uczula, więc proponuję najpierw go wypróbować ja uzywalam penatena, ale też drogi myślę że nie trzeba szaleć i kupowac 60tek - 30 spokojnie wystarczy pozdrawiam karola Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: krem z filtrem 25.04.03, 22:27 Witam! Ja buzie mojemu 10-cio miesiecznemu synkowi smaruje mleczkiem do opalania z filtrem 20. Mleczko przeznaczone jest dla dzieci od 7 mies., a producentem jest Dr Irena Eris. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: krem z filtrem 25.04.03, 22:34 Ja używam dla mojego syna już od kilku lat emulsji dla dzieci Bielanda z filtrem18 ( z tym że mój syn ma dość ciemną karnację ), można ją stosować dla dziecka powyżej 6 m-cy, kosztuje około 10zł, w tamtym roku pojawiła się ta emulsja w spray'u, jest świetna całe lato używałam dla niego. Całe lato zawsze spędzamy nad morzem i syn jeszcze nigdy nie miał podrażnionej skóry od słońca. Polecam, kosmetyk tani i bardzo dobry! Monika (mama Alka-5lat i Mai-9 mies.) Odpowiedz Link Zgłoś