andzka24 22.02.07, 07:13 wczoraj w małym osiedlowym sklepiku, natknełam się na śliczne buty firmy obex. sprzedawca bardzo je zachwalał, ją całe skórzane łącznie z wkładką. czy ktoś miał te buty? jak się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Obex, Santic, kto je zna? 22.02.07, 18:48 Oglądałam dzisiaj buty Obex w sklepie, nienajgorsze. Co prawda był tylko jeden model, wzorowany na modelu Bartek ( lub Mrugała, Antylopa -ten model z gumowanymi noskami) ale nawet jakościowo wyglądały porządnie: skórzane, skórzana wkładka, w miarę elastyczna podeszwa. Niestety nie znam tej firmy i nigdy wcześniej nie mieliśmy butów Obex, więc nie podpowiem, jak się sprawują w użytkowaniu. W innym sklepie znalazłam buty Santic- też nie znałam wcześniej tej firmy, ale miło byłam zaskoczona. Buty z zamszu, bardzo elastyczna podeszwa, środek skórzany, wkładka profilowana, ładne wzory. No nie powiem, chociaż już kupiłam wcześniej inne buty skusiłam się: cena 50 zł. Na codzienne marsze do przedszkola będą świetne. Czy ktoś miał te buty? Jak się sprawowały? Odpowiedz Link Zgłoś