arahja11 03.03.07, 23:02 Czy możecie podzielić się opiniami na temat leżaczka Class Primi Sogni. www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=28&products_id=961 Jestem prawie zdecydowana na jego zakup ale chciałabym poznac opinie jego uzytkowniczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magcichocka1 Re: Leżaczek Primi Sogni 04.03.07, 13:27 mam taki leżaczek i jestem z niego zadowolona. Córeczka ma 5 miesięcy i podnosi się na łokciach. Wysokie boki tego leżaczka nie pozwalają jej się wychylić z niego. Jest stabilny. Nie wiem tylko czy przyda nam się ten blat. Podejrzewam, że jak mała będzie siedziała samodzielnie to bęzie wolała krzesełko albo podłogę niż ten leżaczek. Czas pokaże. Małym minusem tego leżaczka jest to, że nie ma pałąka , na którym omożna zawiesić zabawki, ale można coś takiego dokupić. Ja robię tak, że bujaczek wstawiam na matę edukacyjną z rozłożonymi pałąkami. Jakoś małą sobie radzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelik1 Re: Leżaczek Primi Sogni 04.03.07, 16:27 ja mam primi sogni ale wersja z pałąkiem.Mały ma 2 miesiące i uwielbia pałąk.Są na nim trzy zabawki-rybka, krab i żółw. Bez pałąka byłoby chyba mu nudno. Leżaczek umożliwia mi normalne funkcjonowanie w dzień, bo mały nie chce sam być w łóżeczku.Tak jak poprzedniczka myślę, że ten stoliczek to się nie przyda.Jak mój mały wielki chlopaczek będzie siedział to będzie za ciezki na leżak.Ogólnie jest super-ma pasy, więc starsze dziecko można przypiąć, by nie wypadło.Jest też bardzo stabilny dzięi metalowej osi.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: Leżaczek Primi Sogni 04.03.07, 21:12 Jak dla mnie to jest rewelacyjny. Obecnie będzie moje drugie dziecko z niego korzystać. Miałam inny leżaczek i się do niczego nie nadawał. Primi Sogni jest na prawdę bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
caroleck Re: Leżaczek Primi Sogni 05.03.07, 09:30 tez taki mamy, jest b. fajny. niestety mam wersje bez palaka i bez tacki. ale corka lubi na nim byc Odpowiedz Link Zgłoś