sweet.joan 06.03.07, 13:25 Czy macie jakieś godne polecenia hulajnogi? Chcę się zorientować w temacie. Czego szukać, ile mniej więcej kosztuje, na co zwrócić uwagę? Chodzi o hulajnogę dla pięciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Hulajnoga 06.03.07, 13:44 Kupowałam w zeszłym roku w Dacathlonie. Po jednym sezonie stan bardzo dobry. Ma regulowaną wysokośc, wiec jeszcze troche córka pojeżdzi.Kółka kauczukowe. Kosztowała (chyba) koło 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Hulajnoga dla 3 latki 06.03.07, 14:22 Podczepię się pod ten wątek,moge??? Moja ma prawie 3 lata,jest sprawna fizycznie,biega,szaleje,na rowerze jeździ- póki co na 4 kółkach itd. I marzy o hulajnodze.No zobaczymy...Czytałam watki i sama sie gubię...normlana juz kupować/na 2 kołach/ czy na 3 kólkach?? ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: Hulajnoga dla 3 latki 06.03.07, 14:58 Wśród znajomych mojego syna, w zeszłym roku było mniej więcej tyle samo włascicieli 2 jak i 3-kołowych, i raczej i jedne i drugie dzieci były zadowolone, więc najlepiej zapytaj córki, bo skoro już marzy to chyba o czymś konkretnym. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Hulajnoga dla 3 latki 06.03.07, 15:14 Córka dostała hulajnoge na 4 urodziny, w sklepie odradzono nam trójkołową - sprzedawca twierdził, że córka jest za duża Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Hulajnoga dla 3 latki 07.03.07, 11:31 Mały dostał hulajnogę normalną na dwóch kółkach, z kauczykowymi kółkami jak miał 2,5 roku opanował od razu jazdę podobnie jak na deskorolce Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Minkapinko! 06.03.07, 15:25 Czy to jest hulajnoga stalowa/aluminiowa? Kółka kauczukowe to, rozumiem, takie, co nie hałasują zbytnio? A hamulec - nożny na tylnym kółku? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Minkapinko! 07.03.07, 10:44 Hulajnoga jest aluminiowa, kółka nie hałasuja, hamulca brak. Mamy wersje typo dziewczyńską - róz z fioletem, ale były tez dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Minkapinko! 07.03.07, 11:10 Aha Przepraszam, że tak głupio, być może, pytam Bo widziałam takie z hamulcem na tylnym kółku. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Hulajnoga 06.03.07, 16:24 Dla 2.5 latki mamy taka: www.walmart.com/catalog/product.do? product_id=4601273. Bardzo ladna, trwala, regulacja wysokosci. Dziecko zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Hulajnoga 07.03.07, 14:10 Polecam zwykłą na dwóch kółkach z hamulcem w kole. Rok temy kupiłam w Kauflandzie dla 3,5 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Hulajnoga 07.03.07, 14:13 Mamy taką www.kettler.pl/index.php?tab=place_zabaw&c=9_hulajnogi&u=pojazdy_dzieciece&id=57 i uważam, że jest świetna. Moja cóka dostała ją jak miała niespełna 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Hulajnoga 07.03.07, 14:59 Może i fajna, ale nie chciałabym na hulajnogę przeznaczyć aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lilek6 Re: Hulajnoga 07.03.07, 19:17 A u nas furorę zrobiły hulajnogi firmy Puky (mają też super rowerki)na dużych gumowych kółkach , z hamulcem na tylne koło ,małym siedzonkiem i nóżką do postawienia.Jest ich trochę na allegro pooglądaj sobie- sprzedaje tam również przedstawiciel tej firmy cały jej asortyment a sprzęt naprawdę mają super. Odpowiedz Link Zgłoś
lilek6 Re: Hulajnoga 09.03.07, 19:48 Hulajnogi puky mają regulowaną wysokość kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Hulajnoga 09.03.07, 21:10 Oglądałam te hulajnogi Puky, ale jednak wolałabym taką zwykłą, mniejszą, żeby można ją było wszędzie zabrać itp. Ale zgłupiałam już zupełnie: Te aluminiowe są wszystkie podobne, a kosztują od 25zł do ponad 100. Na co zwracać uwagę przy wyborze? I czy one wszystkie są takie kanciaste, z ostrymi krawędziami? Czy dziecko na tym się nie poobija? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Hulajnoga 08.03.07, 23:00 Przejrzałam całe allegro i nie wiem... Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z hulajnogą Interkobo? Odpowiedz Link Zgłoś