Dodaj do ulubionych

Buty - paranoja - nic nie ma!

13.03.07, 13:05
Właśnie nabyłam Bartki za 130zł w dodatku w kolorze innym niż chciałam ale praktycznie nic w sklepach nie ma - o co chodzi - pierwsza połowa marca i już zero butów! Byłam w CCC, Daichmann, Bata i zero rozmiarów z czego CCC i Daichmann to pustki totalne na rozmiar 22 - jejku co za paranoja z tymi butami - myślałam że to początek sprzedaży a nie jej koniec - wkurzyłam się bo sił mi brakło do targania dziecka po sklepach wszelakich. Co to za szał - mogliby więcej tego towaru rzucać a nie kilka par i koniec sad
Obserwuj wątek
    • lis888 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 13:11
      Nie przygotowali sie na niespodziewany atak wiosny w marcu... Wszak to
      nietypowe dla naszego klimatu, hehe. Poczekaj troche, oni na pewno zamówili
      drugi rzut i będzie tego jeszcze sporo. Wczoraj rozmawiałam z kierownikiem
      sklepu w Deichmanie, i powiedzial, że w przyszłym tygodniu będzie bardzo dużo
      butów, wszystko jest zamówione i czeka na cargo. A ja sie wybrałam juz po
      sandaływink) pomna na to, że pod koniec kwietnia juz nie było w zeszłym roku. I
      sie przejechałam, bo za wczesnie.
      • luna333 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 13:20
        no już kupiłam i się spłukałam finansowo hehe ale myśl o tym że dziecko w taką pogodę będzie chodziło w zimowych kozakach do pół łydki na kożuszku, już wczoraj miał całe mokre nóżki więc w ataku desperacji nabyłam droższe których nie zamierzałam - chciałam mu kurtkę wiosenną kupić i zamiast zmieścić się w 150zł jak nic wyłazi mi "nieco" więcej echh tak się pożaliłam - ale z tym że będą jeszcze to dobrze że piszesz bo może mniej zdesperowane mamy kupią późniejsmileAle ta kurtka dla małego w H&M będzie mi się śniła kurde chyba się zacznę odchudzać wink
    • lis888 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 13:34
      Któraż to? Taka czerwono-granatowo-biała czy khaki zapinana po skosie na
      suwak?
      • markac28 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 13:53
        A ja kupułam śliczne trzewiczki za 35 zł, oczywiśnie nieBartki, ale są super
        • liniosek Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 14:12
          tez sie dolanczam.Fakt nic nie ma w sklepach,a jak juz cos jest to nie dosc ze
          nie ma rozmiaru to pare sztuk na krzyz.Ostatnio bylam na kupnie kurtki typowo
          wiosennej lecz obeszlam wszystko i nie ma!!!w koncu udalo mi sie kupic
          oczywiscie byla jedna (bez wyboru np koloru).Teraz sprzydala by sie leciutka
          parasolka (wozek dzieciecy)i tez nie ma !!! bo jak mowia jeszcze nie sezon na
          wiosenne wozki typu "parasolka" no coz z tym wozkiem to moge jeszcze
          poczekac,ale np z odzierza wiosenna czy obuwiem to nie bardzo.w koncu nie da
          sie chodzic w zimowych rzeczach.
      • luna333 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 14:14
        Khaki po skosie smile jejku jaka śliczna!
        • mmala6 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 13.03.07, 14:59
          jeszcze tydzien temu jak kupowalam Mlodemu buty w Bacie to byla ich cala masa i
          ani pol dziecka w sklepie.Wiec dobrze ze juz to mamy z glowy.Niestety czeka
          mnie szukanie jakies kurteczki ale w sumie chyba kupie mu bezrekawnik w
          5.10.15, o ile jeszcze bedzie....
          • czarna_maruda Mmala 13.03.07, 15:17
            jakie kupiłaś?
            Słuchaj, czy te butki które są w granicach 69/79 zł są całe skórzane w środku
            czy mają materiał? Zwróciłaś uwagę może?
            • mmala6 Re: Mmala 13.03.07, 15:33
              pisalam juz wlasnie o tym w jakims innym watku.Na pewno pare tych najtanszych
              za 59 bodajze sa z materialem.Nie wiem czy wszystkie za 69/79 sa cale
              skorzane.Te co ja ogladalam na 100% tak.Dzisiaj bede w Bacie moge Ci jakies
              pomacac jak chcesz, tylko sie zdecyduj do 16tejwink
              Kupilam takie i sa skorzane:

www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=3&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=64&ti
              pslist=
              • czarna_maruda Re: Mmala 13.03.07, 15:50
                Super kupiłaś! Podobają mi się
                Pomacaj mi te
                www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=13&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=10&t
                ipslist=
                Dzięki!
                • mmala6 Re: Mmala 13.03.07, 16:01
                  ok, dam znac wieczorem albo jutro.
                  • mmala6 Czarna Maruda 13.03.07, 18:45
                    skorzane w calosci. Mam jedynie watpliwosci co do podeszwy, jak na moj gust to
                    nieco sztywnawa ale ja mam tak,ze pierwsze co robie to zginam podeszwe w
                    buciewink nie jest jednak bardziej sztywna niz wiekszosc Bartkow, wiec mysle, ze
                    mozesz smialo kupowac.
                    Jezeli chodzi o butki Baty, to wszystkie w malych rozm sa CALE skorzane.
                    Tekstylne sa dopiero te wieksze.Przynajmniej wg tego podzialu co jest w tym
                    sklepie, w ktorym bylam.
                    • czarna_maruda Mmala, dzięki 13.03.07, 21:08
                      jutro zaatakuję Batę o ile mała do żłoba pójdzie bo słyszę, że już "furczy"
                      nosemsad
                • ewamro Re: Mmala 14.03.07, 08:57
                  czarna_maruda napisała:

> Pomacaj mi te
                  > www.bata.pl/catdetail.php?
                  &catItem=13&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=10&t
                  > ipslist=
                  > Dzięki!

Bez macania można przeczytać, że wyściełanie ma tekstylne.
                  • mmala6 Re: Mmala 14.03.07, 10:26
                    i tu sie mylisz. Wlasnie dlatego kolezanka Czarna Maruda prosila o macanie bo
                    te opisy nie sa zgodne z rzeczywistoscia.Przynajmniej nie wszystkie.Przeczytaj
                    moje posty.
    • lis888 do luna333 13.03.07, 15:16
      Mam taką do sprzedania, ale nie w kolorze khaki, lecz brązowym (taki
      jasniejszy), z zeszlorocznej jesiennej kolekcji. Rozmiar 86. Wyglądem nie rózni
      sie od nówek, raz czy dwa zalożona i 2 razy prana - no i oczywiśvcie z tego
      tytułu tańsza niz w H&M. Jak ją chcesz, moge przesłać fotki.
      • chyzia1 Re: do luna333 13.03.07, 15:29
        ja kupiłam butki w ccc i był duży wybór
      • luna333 Re: do luna333 13.03.07, 18:17
        oo szkoda żee nie doczytałam wcześniej - pogryzłam się z mężem i na pocieszenie kupiłam dziecku khaki smile Wygląda odjazdowo - oliwkowe spodenki bojówki do tego kurtka khaki i przecierane brązowo-szare bartki baardzo mi się podoba CÓŻ ODCHUDZAM się do końca miesiąca wink
    • logit20 Re: Buty - paranoja - nic nie ma! 14.03.07, 12:10
      A ja kupiła bardzo fajne buty w Leclercu w Al. Jerozolimskich, Warszawa, ten
      sklep jest w galerii handlowej jeszcze jest wybór adidasów, dodam, że są ze
      skóry na rzepy i kosztowału 49 zł! Rozm 29. Brązowe z zielonymi wstawkami.
      • zarebamon Podpowiedzcie proszę... 14.03.07, 12:21

Warszawianki podpowiedzcie w takim razie czy wypad na zakupy do stolicy
        planować na ten weekend czy na następnysmile)
        Chodzi mi o buty adidaski rozmiar 28 ewentualnie jakąś kurtkę dla kawalera
        rozmiar 110, może cos dla mamay przy okazjismile)
        No i nie wiem czy czekać na kolejny rzut do sklepów czy jechać w ten weekend?
        A czy byl ktos może ostatnio w factory i jak tam z adidasami dla chłopca - było
        cos ciekawego?
        • 26nika Re: Podpowiedzcie proszę... 14.03.07, 23:34
          Byłam 2 dni temu w factory w ursusie. Też chciałam kupić adidasy dla synka w
          roz. 28. Niestety nic nie ma. W Adidasie małe rozmiary, w Nike modele za kostkę
          (za ciepłe, mamy takie aktualnie i nóżka się poci), w ecco nic nie było w tym
          rozmiarze. Sprzedawca poinformował mnie, że ma być coś nowego w weekend.
          • fifrak2 Re: Podpowiedzcie proszę... 21.03.07, 09:10
            A zaglądałaś do GEOX w ursusie podobno jest duży wybór
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka