15.03.07, 13:25
www.allegro.pl/item175483991_super_buciki_r_21_nowe_.html
kochane co myslicie o tych bucikach moja córcia zaczyna chodzic myslicie ze
byłyby odpowiednie poradzcie!!będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • pade Re: buciki 15.03.07, 13:42
      Przepraszam, ale ja w życiu nie kupiłabym takich butów dla uczącego się chodzić
      dziecka. Kupiłabym skórzane, lekkie, z elastyczną podeszwą i usztywnioną piętą.
      • luna333 Re: buciki 15.03.07, 13:48
        popieram poprzedniczkę - butki powinny byś trochę usztywnione w kostce żeby nóżka nie latała, sztywny zapiętek, poza tym jak w to włożyć nóżkę? przydałoby się solidne zapięcie sznurówki lub rzepy żeby własciwie je założyć do stopy - dziecko często podkurcza paluszki i takiego to ja bym chyba na nogę nie wsadziła dziecku, nie mówiąc już o kwestiach praktycznych - wystarczy że dziecko wejdzie w psie odchody których pełno i już z cudnego różu klapa - lepiej skórzane które da się odczyścić ściereczką itp bo materiał się szybko syfi.
    • maczkama Re: buciki 15.03.07, 13:51

Pade ma rację! Nie kupuj takich butów. Rozumiem, że chcesz się na nie zdecydować ze względów finansowych. Było już sporo o bucikach dla maluchów dziewczyny polecają dobre, skórzane buciki w przystępnych cenach, np z Baty za 59zł o jle dobrze pamiętam.
    • bea116 Re: buciki 15.03.07, 22:13
      niestety, ale porzedniczki mają świętą rację, w tych butach dobra jest tylko cena..
      • dzidzia_ch Re: buciki 15.03.07, 22:41
        super buciki dla "ledwochodow" to naturino falcotto
        ale cena jest dosc wysoka wiec nie kazdy chce wydawac tyle pieniazkow na
        pierwsze butki
        ja kupilam dla Oli we wrzesniu rozmiar 19 i nadal biega w nich po domku
        tak sobie mysle ze jesli kogos stac to lepiej kupic tansza zabawke czy ciuszek
        a zaoszczedzone pieniazki przeznaczyc na dobre butki - niekoniecznie naturino
        • agakowalewska4 Re: buciki 16.03.07, 12:26
          dziękuje wam za opinię napewno nie kupię tych butów!!choc mamy naprawdę cięzko
          sytuację finansową muszę kupic dobre buciki na zakupy wybiorę się jutro i
          poszukam takich jakie radzicie!!dziękuje za pomoc pozdr..
          • czarna_maruda Re: buciki 16.03.07, 13:33
            A może buciki Woskar, mamy je chwaliły
            www.allegro.pl/item172966338_trzewik_caloskorzany_woskar_rozmiar_24.html
            Ten sprzedawca ma różne rozmiary

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka