agakowalewska4 15.03.07, 13:25 www.allegro.pl/item175483991_super_buciki_r_21_nowe_.html kochane co myslicie o tych bucikach moja córcia zaczyna chodzic myslicie ze byłyby odpowiednie poradzcie!!będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: buciki 15.03.07, 13:42 Przepraszam, ale ja w życiu nie kupiłabym takich butów dla uczącego się chodzić dziecka. Kupiłabym skórzane, lekkie, z elastyczną podeszwą i usztywnioną piętą. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: buciki 15.03.07, 13:48 popieram poprzedniczkę - butki powinny byś trochę usztywnione w kostce żeby nóżka nie latała, sztywny zapiętek, poza tym jak w to włożyć nóżkę? przydałoby się solidne zapięcie sznurówki lub rzepy żeby własciwie je założyć do stopy - dziecko często podkurcza paluszki i takiego to ja bym chyba na nogę nie wsadziła dziecku, nie mówiąc już o kwestiach praktycznych - wystarczy że dziecko wejdzie w psie odchody których pełno i już z cudnego różu klapa - lepiej skórzane które da się odczyścić ściereczką itp bo materiał się szybko syfi. Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: buciki 15.03.07, 13:51 Pade ma rację! Nie kupuj takich butów. Rozumiem, że chcesz się na nie zdecydować ze względów finansowych. Było już sporo o bucikach dla maluchów dziewczyny polecają dobre, skórzane buciki w przystępnych cenach, np z Baty za 59zł o jle dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: buciki 15.03.07, 22:13 niestety, ale porzedniczki mają świętą rację, w tych butach dobra jest tylko cena.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: buciki 15.03.07, 22:41 super buciki dla "ledwochodow" to naturino falcotto ale cena jest dosc wysoka wiec nie kazdy chce wydawac tyle pieniazkow na pierwsze butki ja kupilam dla Oli we wrzesniu rozmiar 19 i nadal biega w nich po domku tak sobie mysle ze jesli kogos stac to lepiej kupic tansza zabawke czy ciuszek a zaoszczedzone pieniazki przeznaczyc na dobre butki - niekoniecznie naturino Odpowiedz Link Zgłoś
agakowalewska4 Re: buciki 16.03.07, 12:26 dziękuje wam za opinię napewno nie kupię tych butów!!choc mamy naprawdę cięzko sytuację finansową muszę kupic dobre buciki na zakupy wybiorę się jutro i poszukam takich jakie radzicie!!dziękuje za pomoc pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: buciki 16.03.07, 13:33 A może buciki Woskar, mamy je chwaliły www.allegro.pl/item172966338_trzewik_caloskorzany_woskar_rozmiar_24.html Ten sprzedawca ma różne rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś