weronka77 Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 13:28 Mika....a czy możesz podac kwotę zanim inne kolezanki mnie zlinczują za propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 13:36 Max Factor 2000 kalorii on raczej pogrubia niż wydłuża ale jak dla mnie rewelacja a uwierz mam świra na punkcie tuszy i testowałam bardzo wiele tańsze i droższe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
topcia27 Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 13:41 Dla mnie najlepszy na świecie jest Volume Glamour marki Bourjois, ale zaraz za nim Maybelline Volum Expres- tanie i dobre Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 13:58 Moja mama po przetestowaniu drogich stwierdziła co następuje: wszystkie do bani z wyjątkiem DiorShow Unlimited ale taki efekt daje że ona nie wie czy "przystoi" pięćdziesieciolatce; Lancome do bani bo się wysusza i osypuje (nie wiem jak ona to robi że ma tusz tylko miesiąc)) z łezką w oku wspomina Oriflame sprzed lat 10 że był genialny i takie tam.Ja po wielu bólach i cierpieniach testowania wreszcie się zdecydowałam na Kanebo 38 stopni bo wreszcie zmywam wodą hurtowo podczas kąpieli))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika175 Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 15:28 dziei za opinie, cena tuszy t max 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 16:00 mi pasuje max factor 2000 kalorii, pogrubia i wydluza, nie rozmazuje sie, nie kruszy, uzywam niebieskiego i podoba mi sie cena przystepna, cos ok.30-40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 23.03.07, 16:01 a zmywa sie woda pod prysznicem Odpowiedz Link Zgłoś
ziuz Re: którydobry tusz pogrubiająco-wydłużający? 24.03.07, 11:43 Ja uwielbiam L'Oreal pogrubiajacy (pogrubia, ale tez wydluza). Efekt - swietny. Wyprobowalam juz cala mase tuszy i ciagle wracam do tego. No i cena nie jest przerazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa High impact mascara Clinique 24.03.07, 12:16 Po wypróbowaniu mnóstwa tuszy, stałam się wierną fanką High impact mascara Clinique. Może to brzmi nieprawdopodobnie, ale wg. mnie ma same zalety - fantastycznie pogrubia i wydłuża rzęsy, nie obciąża ich, jest trwały i kruszy się. Z nieco tańszych odpowiadały mi tusze loreal. B. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: High impact mascara Clinique 24.03.07, 15:04 ja polecam Lash Architect Loreal, jest super Odpowiedz Link Zgłoś