anka874 02.04.07, 22:48 Jw. wiem,że napewno chicco,alemoże ktoś wie o jakiś innych,chodzi mi o takie któe można montować w samochodzie jak fotelik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biaemi Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 00:26 Bebecar, tylko trzeba dokupic specjalne adaptery do zamontowania (tak sie to chyba nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 01:09 Chicco. również trzeba dokupić specjalny pas. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 08:41 Jane capazo też można. I chyba nie potrzeba żadnych adapterów, pas bidrowy dla dziecka jest w komplecie z gondolą. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 09:39 bebe confort, wszystko jest w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
mariken :-/// 03.04.07, 09:51 mam nadzieję, że wiesz, że to baardzo średni pomysł? gondole wypadają fatalnie w testach zderzeniowych!! w zasadzie powinno się w nich przewozić tylko dzieci z bardzo niską wagą urodzeniową bądź chore, np. na wrodzoną łamliwość kości j. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: :-/// Potwierdzam, ze pomysl fatalny 03.04.07, 10:21 Radze poczytac: fotelik.info/pl/art/gondola_czy_fotelik_samochodowy,17.html I testy zderzeniowe: www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=527 www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=535 Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 10:29 Deltim też ma taką możliwość ale ja też uważam że to kiepski pomysł/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: Gondole jakich firm można przewozić w samocho 03.04.07, 10:37 Wszystkie gondole można przewozić w samochodzie. A dziecko w tym czasie obok, bezpieczne w specjalnym foteliku. A tak powaznie... To nawet najtańsze foteliki nie wypadają w testach tak cieniutko jak gondole. Pomysł mocno średni. Odpowiedz Link Zgłoś