kapoosta 17.04.07, 12:00 czy warto kupić? i jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella16 Re: farby do malowania palcami 17.04.07, 12:36 Takie też testowaliśmy, są świetne, ale dla mojego dwulatka trzeba przygotować cały warsztat, zabezpieczyć fartuszkiem jego, dać ogromniastą kartkę papieru (teraz planuję przenieśc sie na taras z malowaniem)i być obok. Bardzo mu sie podobało, umazane miał ałe rączki po łokcie, na końcu sam zdecydował że teraz idziemy się myć. A testowałam Crayolę, ja tam naprawdę nie pracuję, nie sprzedaję, po prostu jakoś trafiłam na strone internetową i zamówiłąm kilka rzeczy hurtem żeby wyszło taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 09:28 może ktoś jeszcze używał? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_mag77 Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 09:32 Moja corcia rowniez miala,ale kupowane w niemczech wiec nie wiem jakiej firmy sa w polsce dobre bo nie testowalam suuuper zabawa dla dzieciaczkow Faktycznie trzeba odpowiednio wszystko zabezpieczyc ale farby bardzo latwo sie zmywaja. Maluszkom latwiej jest malowac paluszkami niz pedzelkiem, tak mysle no i maja wiecej frajdy!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
smietankowa Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 10:04 Moje dziecię miało takie farbki marki Crayola - jak by tu określić: 'taplało się z lubością', a potem się okazało że łatwo je umyć (duży plus u mnie ). Ale są różne dzieci - kiedyś przyjaciółka podrzuciła mi synka i w ramach atrakcji wyciągnełyśmy z moją mamą farby żeby młodego zabawić - jak tylko zobaczył że mu się łapki ubrudziły zrobił nam awanture i zażądał mycia (miał ok. 2,5 roku). Do dzisiaj mi się chce śmiać jak sobie przypomnę nasze zbaraniałe miny Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 12:30 Bardzo polecam. Kupiłam w zwykłym sklepie z zabawkami za ok. 16 zł. (nie pamiętam producenta). Moja 2,5 latka stworzyła (razem z nianią) cudowne dziełka m. in. z odciskami swoich łapek. Takim małym dzieciom znacznie łatwiej się maluje palcami, niż pędzelkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Re: farby do malowania palcami 18.04.07, 22:36 W Lidlu można kupić bardzo fajne farby do malowania palcami. Cena z tego co pamiętam 14,99 zł za opakowanie (6 kolorów). Nie ma problemów z wymyciem dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś