twarz2 20.04.07, 13:17 Czy ktoś używa kolorowych kosmetyków tej firmy? Konkretnie chodzi mi o cienie do powiek. Warto w nie zainwestować czy raczej dac sobie spokój? A może jakieś inne kosmetyki tej formy godne są polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florka007 Re: Yves Rocher 20.04.07, 13:27 Ja od chyba ponad roku używam podkładu tzw.fluidu :o) Spokojnie mogę polecić :o) Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Yves Rocher 20.04.07, 13:52 Mam ich jedna palete juz dobrych kilka lat. Cienie dosc twarde, ale sie nie krusza i sa bardzo wydajne. Z kolorowki maja swietny podklad w szyfcie w baardzo jasnym kolorze Colours Nature, fantastyczne maskary Yria (tkie czerwone opakowanie), zwlaszcza szara jest swietne, super jest tez lakier wybielajacy do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: Yves Rocher 20.04.07, 13:56 polecam ich cienie w płynie - dobrane po dwa kolory, rewelacyjnie trzymają się na oku, świetne również jako baza pod inne, sypkie cienie; Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Yves Rocher 20.04.07, 17:25 Cos bez czego nie potrafie zyc z YR to plyn do demakijazu, taki w niebieskiej butelce. Zawsze jak zamawiam to po 5 i wiecej. W Stanach kosztuje to 4$ wiec jak za darmo Jest super delikatny, dobrze usowa makijaz i delikatnie bez pieczenia oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: mnie potwornie uczulaja te kosmetyki :( 23.04.07, 11:20 polecam puder sypki Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Yves Rocher 23.04.07, 11:34 Chciałam kupić coś z kuponem, ale jak weszłam do sklepu to wybór mnie poraził - z cieni do powiek były testery, reszta też po jednym niezbyt wyglądającym egzemplarzu. Tłumów nie było, byłam wcześnie, wiec chyba pochowali wszystko co mogłabym kupić i nie kupiłam nic Odpowiedz Link Zgłoś