dtz 23.04.07, 10:03 Poszukuję dla mojej 8 miesięczne córy jakąś fajną chusteczkę na głowę - czy możecie mi polecić gdzie się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyszka Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 10:09 W H&M jest ładna wyprofilowana na główkę. Ja kupiłam dla mojego szkraba. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 15:36 Ja kupiłam taką: www.allegro.pl/item187384955_h_m_nowa_sliczna_chustka_w_krateczke.html W H&M kosztuuje chyba 14,90zł Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 12:29 www.allegro.pl/item187324508_chustka_bandanka_bandana_bandamka_20_kolorow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:19 Polecam te bandanki Marengo, są niedrogie, bardzo kolorowe i za cenę jednej z H&M można mieć kilka . Sa zrobione z bardzo cieniutkiej, miękkiej bawełny. Sama sprzedawałam je na allegro (poszły wszystkie jak woda), teraz dodaję je jako prezent gratisowy dla klientów, którzy robią u mnie większe zakupy. Opłaca się je kupić nawet na allegro, bo do większych miast przesyłk In Postem jest tania (ja wysyłałam za 1,83 zł). Ostatnio na targowisku w Opolu widziałam je po 7,50 zł! P.S. To nie jest moja aukcja i nie znam tej osoby, a zachęcam, bo sama sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
dtz Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:29 dzięki za rady - z alegro skorzystam na pewno a i o H&M pomyślę - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:38 Zobacz sobie na stronie producenta jakie są wszystkie wzory tych chustek (trzeba kliknąć na 001) www.marengo-fashion.com/katalog/ Sporo wzorów wygląda o wiele lepiej po rozwinięciu, bo na fotkach są tylko fragmenty. Zobacz na allegro jeszcze innych sprzedawców i jeśli nie wysyłają InPostem, to proś o wysyłę listem poleconym priorytetowym - koszt do 5 zł. Ja jestem zakochana w tych chustkach i moja córa ma pokaźną kolekcję Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:52 Ja kupiłam w h@m, to taka chustko-czapeczka, bo ma z tyłu kawałem bawełny trykotowej i dobrze trzyma główkę. ja wiązę chustki z tyłu główki,. [pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 14:07 Ola ma turkusowa z Cubusa bardzo ladny kolor i dobrze lezy na glowce Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 16:50 a czy ktos widział chusteczkę z doszytym z przodu daszkiem?? i nie w kwiatuszki bo szukam takiej dla rocznego chłopczyka.) mam taką po starszej córci , świetnie sie sprawdza dla takich maluchów tylko te różowe kwiatuszki....troche "obciachowe" jak dla małego mężczyzny ).... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 17:18 Takie chusteczki ma firma Broel, dla chłopców jest chyba z przodu aplikacja autka. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 17:49 dzieki za namiary. niestety na stronie broela nie da sie chyba obejrzec ich kolekcji. a u mnie nigdzie nie ma tych czapeczek.sprzedaje je ktos przez net może?bo na allegro tez nie ma.a bardzo mi zależy na takiej chusteczce, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do patatajowej 23.04.07, 17:56 Będę w środę w sklepie gdzie mają te chustki (one są z takiej bawełny trykotowej), mogę Ci kupić, chyba ok 20 zł (wydaje mi się, ze są białe i błękitne, ale pewna nie jestem - jeśli podasz mi na priva tel, to oddzwonię ze sklepu). Jeśli dochodzi do Ciebie InPost to przesyłka kosztuje 1,83, jak nie to polecony priorytet za ok 4 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do patatajowej 24.04.07, 11:14 jeśli będą z daszkiem i traktorem to byłabym bardzo wdzięczna ).raczej błękitna ale biała też może być.napisze na priv, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agapk duży wybór allegro 23.04.07, 17:36 od razu zaznaczam - nie jestem sprzedawcą) www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=366112 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: duży wybór allegro 23.04.07, 17:43 agapk napisała: > od razu zaznaczam - nie jestem sprzedawcą) > www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=366112 przejrzałam całe allegro w tym tego uzytkownika.owszem ma takie chusteczki jakich szukam ale zauważ ze prawie wszystko w odcieniach różu a każda we wzorek z kwiatkami niestety. a ja potrzebuje dla chłopczyka jak juz pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk patatajowa 23.04.07, 17:53 byc moze ze ma tylko dla dziewczynek ja kupowałam u niego dla swoich córek i pamietałam tylko ze ma tego dosc sporo moze innym przyda sie link )) a moze zapytaj go czy ma dla chlopców cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: patatajowa 24.04.07, 12:00 w sklepie internetowym birko są takie chusty z daszkiem we wzór moro. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: patatajowa 24.04.07, 13:32 dziewczyny szukajcie czapek i chustek w miejscach typu bazarki, targi, male manhattany itd, ja dzis na targu kupilam malej 3 chusteczki i czapke, spredawczyni miala OGROMNY wybor zarowno dla dziewczynek jak i chlopcow, i czapek i chustek. na pewno w takich malyh zwyklych sklepikach i miejscach mozna kupic fajne nakrycia glowy. Odpowiedz Link Zgłoś