Dodaj do ulubionych

fajna chusteczka na głowę

23.04.07, 10:03
Poszukuję dla mojej 8 miesięczne córy jakąś fajną chusteczkę na głowę - czy
możecie mi polecić gdzie się wybrać?
Obserwuj wątek
    • marcyszka Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 10:09
      W H&M jest ładna wyprofilowana na główkę. Ja kupiłam dla mojego szkraba.
      • hipopotamama Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 12:04
        Też polecam H&M
      • marcyszka Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 15:36
        Ja kupiłam taką:
        www.allegro.pl/item187384955_h_m_nowa_sliczna_chustka_w_krateczke.html
        W H&M kosztuuje chyba 14,90zł
    • misia_75 Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 12:29
      www.allegro.pl/item187324508_chustka_bandanka_bandana_bandamka_20_kolorow_.html
      • pia_ Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:19
        Polecam te bandanki Marengo, są niedrogie, bardzo kolorowe i za cenę jednej z
        H&M można mieć kilka smile. Sa zrobione z bardzo cieniutkiej, miękkiej bawełny.
        Sama sprzedawałam je na allegro (poszły wszystkie jak woda), teraz dodaję je
        jako prezent gratisowy dla klientów, którzy robią u mnie większe zakupy.
        Opłaca się je kupić nawet na allegro, bo do większych miast przesyłk In Postem
        jest tania (ja wysyłałam za 1,83 zł). Ostatnio na targowisku w Opolu widziałam
        je po 7,50 zł!

P.S. To nie jest moja aukcja i nie znam tej osoby, a zachęcam, bo sama
        sprawdziłam smile
    • dtz Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:29
      dzięki za rady - z alegro skorzystam na pewno a i o H&M pomyślę - pozdrawiam
      • pia_ Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:38
        Zobacz sobie na stronie producenta jakie są wszystkie wzory tych chustek
        (trzeba kliknąć na 001)
        www.marengo-fashion.com/katalog/
        Sporo wzorów wygląda o wiele lepiej po rozwinięciu, bo na fotkach są tylko
        fragmenty. Zobacz na allegro jeszcze innych sprzedawców i jeśli nie wysyłają
        InPostem, to proś o wysyłę listem poleconym priorytetowym - koszt do 5 zł.
        Ja jestem zakochana w tych chustkach i moja córa ma pokaźną kolekcję smile
    • kanna Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 13:52
      Ja kupiłam w h@m, to taka chustko-czapeczka, bo ma z tyłu kawałem bawełny
      trykotowej i dobrze trzyma główkę. ja wiązę chustki z tyłu główki,.

[pozd. Ania
      • dzidzia_ch Re: fajna chusteczka na głowę 23.04.07, 14:07
        Ola ma turkusowa z Cubusa
        bardzo ladny kolor i dobrze lezy na glowce
    • patatajowa Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 16:50
      a czy ktos widział chusteczkę z doszytym z przodu daszkiem?? i nie w kwiatuszki
      bo szukam takiej dla rocznego chłopczyka.wink) mam taką po starszej córci ,
      świetnie sie sprawdza dla takich maluchów tylko te różowe kwiatuszki....troche
      "obciachowe" jak dla małego mężczyzny smile)....
      • pia_ Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 17:18
        Takie chusteczki ma firma Broel, dla chłopców jest chyba z przodu aplikacja
        autka.
        • patatajowa Re: fajna chusteczka na głowę-a dla chłopczyka?? 23.04.07, 17:49
          dzieki za namiary. niestety na stronie broela nie da sie chyba obejrzec ich
          kolekcji. a u mnie nigdzie nie ma tych czapeczek.sprzedaje je ktos przez net
          może?bo na allegro tez nie ma.a bardzo mi zależy na takiej chusteczce, pozdrawiam
          • pia_ do patatajowej 23.04.07, 17:56
            Będę w środę w sklepie gdzie mają te chustki (one są z takiej bawełny
            trykotowej), mogę Ci kupić, chyba ok 20 zł (wydaje mi się, ze są białe i
            błękitne, ale pewna nie jestem - jeśli podasz mi na priva tel, to oddzwonię ze
            sklepu). Jeśli dochodzi do Ciebie InPost to przesyłka kosztuje 1,83, jak nie to
            polecony priorytet za ok 4 zł.
            • dzidzia_ch pia prosze odbierz gazetowca :)! 23.04.07, 18:08

• patatajowa Re: do patatajowej 24.04.07, 11:14
              jeśli będą z daszkiem i traktorem to byłabym bardzo wdzięczna smile).raczej
              błękitna ale biała też może być.napisze na priv, pozdrawiam
    • agapk duży wybór allegro 23.04.07, 17:36
      od razu zaznaczam - nie jestem sprzedawcąsmile)

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=366112
      • patatajowa Re: duży wybór allegro 23.04.07, 17:43
        agapk napisała:
        > od razu zaznaczam - nie jestem sprzedawcąsmile)
        > www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=366112
        przejrzałam całe allegro w tym tego uzytkownika.owszem ma takie chusteczki
        jakich szukam ale zauważ ze prawie wszystko w odcieniach różu a każda we wzorek
        z kwiatkami niestety. a ja potrzebuje dla chłopczyka jak juz pisałam.
        • agapk patatajowa 23.04.07, 17:53
          byc moze ze ma tylko dla dziewczynek
          ja kupowałam u niego dla swoich córek i pamietałam tylko ze ma tego dosc sporo
          moze innym przyda sie link smile))

a moze zapytaj go czy ma dla chlopców cos jeszcze?
          • mikita10 Re: patatajowa 24.04.07, 12:00
            w sklepie internetowym birko są takie chusty z daszkiem we wzór moro.
            • kaliaa Re: patatajowa 24.04.07, 13:32
              dziewczyny szukajcie czapek i chustek w miejscach typu bazarki, targi, male
              manhattany itd, ja dzis na targu kupilam malej 3 chusteczki i czapke,
              spredawczyni miala OGROMNY wybor zarowno dla dziewczynek jak i chlopcow, i
              czapek i chustek. na pewno w takich malyh zwyklych sklepikach i miejscach mozna
              kupic fajne nakrycia glowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka