02.05.07, 22:29
Jak zwykle za długo się zbierałam i do sklepu gdzie mają taniej w Zakopcu
dotarłąm dopiero dzisiaj..No i wszyskie modele,taniej a jakże tylko numeracji
brak....Gdzie można kupić-chodzi mi o sandałki z zakrytymi paluszkami? W
Krakóku pewnie znowu Gino Rosii się nie dogada z dystrybutorem i nei ma co
szukać w outlecie...Gdzie w Katowicach są? Najbliżej mam...ewentualnie Wawa..
Obserwuj wątek
    • monika78kr Re: Geoxy;((( 02.05.07, 22:49
      Gino sie dogadal, ale i ceny i wybor najlepsze w Entliczkach (tak dobre, ze
      watpie aby w Zakopanem bylo taniej).
      • weronka77 Re: Geoxy;((( 02.05.07, 22:51
        W Zakpocu nie dość że letnia kolekcja jest w ...lutym! To ceny 50-60zł
        mniejsze...W okresie ferii przyjezdne mamy kupują dzieciom po 5-6 par.TE
        śliczne sandałki widziałam dzisiaj za 100zł.MAją też Ecco i takie inne marki
        mnie niezbyt znane.DO Entliczka zajrzę w poniedziałek.A wybór większy niż na
        Zakopiance?
        • benignusia Re: Geoxy;((( 02.05.07, 22:57
          w katowicach w silesia city center widzieliśmy sandałki geox.ale nie patrzałam
          na konkretne modele....
          • weronka77 Re: Geoxy;((( 02.05.07, 23:03
            A jak się dokłądnie do tej Silesii jedzie? Byliśmy ostatnio ale coś mi się
            ubzdurało że w Chorzowie jest i w KAtowicach tylko dojechaliśmy do 3 stawów
            czy coś w tym styluwink Obok Media Marktwink
        • monika78kr Re: Geoxy;((( 02.05.07, 22:59
          Bylam niespelna miesiac temu i wybor byl duzy, byly chyba wszystkie modele z
          obecnej kolekcji. Ceny: trzewiki w sklepie Bartek 179 zl- te same w Entliczku
          112 zlsmile
    • karol987 Re: Geoxy;((( 02.05.07, 23:03
      Weronka ten kawałek U2 jest obłędny.Super
      A co do Geoxów w małopolsce Ci nie pomogę bo jestem z centrum.
      I u nas były okazje ja za adidasy ze skóry dałam 99zł pierwotna cena 229zł
      • weronka77 Re: Geoxy;((( 02.05.07, 23:05
        Proponuję Live Aid całą płytę i Dvdwink Albo w Jutubie wszystko odsłuchaćwink
        Sama się nie mogłąm zdecydować co załaczyćwink
        • benignusia Re: Geoxy;((( 02.05.07, 23:07
          www.silesiacitycenter.com.pl/
          tam jest dojazd
      • benignusia Re: Geoxy;((( 02.05.07, 23:05
        wiesz co do silesi dojedziesz średnicówką....poszukam stronki to dam ci link
    • monii_1 Re: Geoxy;((( 03.05.07, 08:11
      weronka a ja też ci dziękuję za to U2 dodałam sobie do ulubionych smile)
      • krasulas Dojazd 03.05.07, 08:30
        Jeżeli jedziesz autostradą i mijasz Dolinę3Stawów - jedziesz dalej prosto.
        Zjeżdżasz na drugi pas od prawej (!!!) - wjeżdżasz na wiadukcik (po prawej
        mijasz salę AWF). Cały czas jedziesz prosto - więc zjeżdżasz z wiaduktu
        (dokładnie omijasz jakgdyby rondo mikołowskie). Jak zjedziesz z niego -
        zjeżdżasz na prawy pas (po lewej stronie leci 3-pasmówka na Wrocław). Za jakieś
        500 metrów od ronda na prawo masz skręt (w prawosmile)- jedziesz tam!! Docierasz
        do skrzyżowania (na przeciwko salon chyba Renault) - skręcasz w prawo. Jedziesz
        2-pasmówką cały czas prosto - jakieś 1,5km do Wesołego Miasteczka. Czyli mijasz
        bodajże 2 skrzyżowania ze światłami. Na trzecim (czyli tam, gdzie w lewo
        jedziesz na Chorzów/Bytom, a w prawo na centrum) - skręcasz w prawo. Jedziesz
        prawym pasem ok. pół km i zjeżdzasz w w prawo - łukiem w lewo pod wiaduktem i
        jesteś pod Silesią.
        Dojazd bardzo łatwy - choć w moich "ustach" brzmi bardziej skomplikowanie, ale
        ważne są te paskudne pasy - stąd ta pseudo-dokładnośćsmile).
        Możesz również jadąc od autostrady jechać dalej prosto - na prawy pas i na
        rondzie zjechać na centrum. Tam jedziesz prosto parę km - kierując się na
        centrum/Bytom/Chorzów potem Poznań. Jadąc zgodnie z wytycznymi powinnaś dotrzeć
        do skrzyżowania zaraz przy Silesi - ale tutaj dokładnie nie podyktuję trasyuncertain
        Powodzenia - aha, Geoxy są. Osobiście podobają mi się otwarte sportowe za 157zł
        (nie patrzyłam na zakryte). Poza sanadałkami typowymi są takie a'la otwarte
        mokasynki wycięte na podbiciu (wystawa) - szczegółów jednak nie znam.
        pzdr
        Ania
    • indra2 Re: Geoxy;((( 03.05.07, 09:57
      Geoxy są też w Auchan w Mikołowie w sklepie obuwniczym Darbut ale nie wiem czy
      jest tam interesujący cię model. Można zadzwonić, zawsze sprawdzają.
      • benignusia Re: Geoxy;((( 03.05.07, 22:17
        byłam dziś w silesi i specjalnie poszłam do tego sklepu,są adidaski,trzewiki i
        sandałki.
    • weronka77 takie 04.05.07, 00:57
      www.magicgeox.it/english/principale.htm
      baby turtle

i takie
      www.zappos.com/n/p/dp/22745902/c/100897.html
      www.zappos.com/n/p/dp/24088853/c/65458.html
      • izawojcik1 Re: takie 04.05.07, 14:17
        Baby turtle sa w Mikolowie na 100% ( prawie na pewno w Silesii) i to w kolorze, granatowy z pomaranczem oraz bialy z rozowym. Mialam w zeszlym roku dla mojego Tomka 2 (!!) pary ( wyrosl z jednych wiec kupilam kolejne). To naprawde kapitalne buty ale....... niestety tylko do rozmiaru 25 ;-(((. wiec dla mnie juz jest po zawodach.
        Co do drugich butow to widzialam takie ale w Mikolowie i to w kolorze brazowym. Granatowych wtedy nie bylo.
        Ostatnie sa w Mikolowie i chyba w Katowicach na Wincentego Pola i w Silesii ( glowy nie dam).

Jakby co to pytaj o szczegoly, moze cos wiecej uda mi sie pomoc.

Iza Wójcik
    • katka761 Re: gdzie w silesii są geoxy 04.05.07, 10:47
      w którym sklepie są geoxy, bo nie kojarzę teraz.

Weronka - ja będę w sobotę lub niedzielę, to najwyżej spawdzę modele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka