kasiako6 03.05.07, 18:42 Urządzam pokój córce i jej marzeniem jest mieć ścianę w Barbie. Może wiecie gdzie można kupić (oprócz allegro-już sprawdzałam)tapetę (najlepiej różową rzecz jasna z wizerunkiem Barbie lub disneyowskimi księżniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula111 Re: Tapeta z barbie 03.05.07, 20:04 kiedys widzialam na allegro z jakimis ksiezniczkami .dokladnie sie nie przyjzalam bo kupowalam w auta. takie dziciece wzory ma firma rush -chyba tak sie to pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 mialo byc rasch 03.05.07, 20:08 allegro.pl/item190006145_rozowa_tapeta_ksiezniczki_itp_bambino_2007.html na allegro tylko taka znalazlam ale w katalogu wybor wiekszy. ja kupilam w auta i tak jak na aukcji tak wygladala w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: Tapeta z barbie 03.05.07, 20:14 Chyba widziałam w Obi, ale mogę się mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Tapeta z barbie 03.05.07, 20:45 Potwierdzam, wyszukałam w necie śliczne tapetki, ale niestety produkowane w Stanach, z tego co wiem u nas raczej niedostępne. Nie zamieszczam linków żeby Wam niepotrzebnie nie robić smaku. Najprościej byłoby zamówić te tapety Rascha, to niemiecka firma, w Polsce z ich produktami nie ma problemu. O ile takie księżniczki jak w linku powyżej mogłyby być. - "Wielu z nas nie mogło uwierzyć w te słowa Że Andrzej ma nas żywić a Roman edukować" Odpowiedz Link Zgłoś