daneczka_29 27.05.07, 10:06 Cześć. Daneczka – mama dwójki przecudownych pociech: Karinki i Michasia. Pomysłów na prezenty z okazji 1.06 brak. Napiszcie proszę co kupujecie, albo gdzie zabieracie swoje dzieci na DD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 10:09 jeszcze o tym nie myslalam ale na pewno seans w kinie itp zabawek dostaje za duzo i za duzo ich ma -wiec w tym roku odbedzie sie bez zabawkowych upominkow Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 10:18 Moja 9 latka jedzie na wycieczke do Karpacza- organizuje szkola, bulą rodzice.To prezent number one. Wiem, ze marzy o jakiejs tam malej Barbie w przenosnej sypialni- wylukala toto w sklepie i zasugerowala mi prezent- jedyne 85 zeta na allegro.Szkoda mi kasy szzczerze powiem, ale z drugiej strony wiem, ze bawic sie tym bedzie na pewno. Tato z kolei obiecal jej empetrojke. Zeby jej "tylek nie pekl" od nadmiaru wrazen jedno dostanie wlasnie na 1 czerwca, drugie na zakonczenie roku szkolnego, tez w czerwcu. Tego dnia nie spedzimy razem, bo mloda wroci z wycieczki dopiero po poludniu, ja z pracy wroce wieczorem, wiec opcja kina odpada(poza tym pewnie tlumy beda). Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 10:37 Książka i gra planszowa no i idziemy na festyn z okazji dnia dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 16:10 festyn, gra na pc toy story 2 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 16:36 Lody big milk. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 18:33 a moja córka dostanie i mebelki dla minibarbie i lalkę minibarbie i coś od babci i dziadzia i poleziemy pewnie do kina lub na festyn jakiś. I lody będą i słodycze będą :} Mam zamiar spędzić z nią cały ten dzień i dać jej tyle radochy ile się da. I nie martwię się że jej tyłek z nadmiaru pęknie :} Jako dzieko uwielbiałam Dzień dziecka, moja mama robiła co mogła żeby były prezeny i wspaniałości, tata zawsze gdzieś nas wszystkich zabierał, nawet jeśli wypadało w dzień pracujący. Chcę żeby to był wspaiały dzień bo to wielka frajda i mała czeka na to od wielu miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 27.05.07, 20:49 Zależy w jakim wieku masz dzieci i ile chcesz wydać na prezenty. Moja córka dostanie ochraniacze na kolana i łokcie z Decathlona, syn słuchawki do komutera. Odpowiedz Link Zgłoś
olas19751 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 29.05.07, 09:41 Moja dostanie w tym roku okularki do pływania - dwa miesiące wakacji spędzi nad wodą wiec się przydadzą. Postaram się też upiec jej ulubione ciacho, chyba że upał przegoni mnie z kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 29.05.07, 13:17 zabawki nie są nr 1 u mojego dziecka (poza kolejką oczywiście!) dlatego wybierzemy się do zoo oglądać zwierzęta (ukochane to rybki i węże) będą też lody bo niedawno odkrył, że są pyyyyyszne najważniejsze, że spędzimy ten dzień wspólne! Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 29.05.07, 14:28 Niestety ja muszę iść do pracy a mała do przedszkola ale myslę że i tak będzie fajnie po południu. Atrakcje festynowe planuję w sobote a z prezentów bedą Buzz Astral figurka i zestaw żołnierzyków-taka tak mam córkę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_amandzia Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 29.05.07, 22:58 hello, hello, a może podsuniecie jakieś pomysły na prezent- zabawkę dla 5 letniego chłopca? Zależałoby na takiej zbawce, którą sie za chwilkę nie znudzi... to już w piątek a jeszcze nie kupiłam prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 30.05.07, 07:41 Jutro (czwartek) pojedzie ze swoją przedszkolną grupą do Zaczarowaniego Lasu, w piatek dostanie Elmo TMX, potem pójdzie do przedszkola, a po południu będziemy świętować rodzinnie: wybieramy się na lody razem z siostrą i siostrzeńcem; Potem mamy iść na łąkę z latawcem; Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 dla pięciolatka:-) 30.05.07, 08:36 Znajomy pięciolatek dostanie wyrzutnię spidermana i magnetycznego rycerza-nie widziałam tych zabawek, więc nie mam pojęcia jak wyglądają, ale ponoć są obiektami marzeń pięcioletnich przedszkolaków Odpowiedz Link Zgłoś
mbialy_75 Re: dla pięciolatka:-) 30.05.07, 10:30 Cześć, mamy Krzysia pięciolatka i kupiliśmy mu bionicle. Nie jestem do końca przekonana czy będzie umiał się tym bawić, bo to "zaawansowana" zabawka. Krzyś rozwija się szybciej niż swoi rówieśnicy, więc być może to będzie akurat dla niego.Jeśli nadal nie masz pomysłu na prezent to na stronce smyka jest taki podpowiadacz prezentów, gdzie wybierasz wiek i płeć dziecka i podsuwają Ci różne prezenty, może coś Ci się spodoba. Zazwyczaj jak mam problem z zakupem prezentu, nieważne czy dla dziecka, czy dla znajomych idę pochodzić po różnych sklepach i wtedy zawsze mi wpada coś w oko. Zobaczę coś nowego, fajnego, bo my nawet nie wiemy ile to ciekawych i przydatnych produktów jest w sklepach. Ostatnio widziałam fontannę do czekolady! Nie pomyślałaym, że jest coś takiego w sklepach dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
aga148 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 30.05.07, 13:52 Dla 10 i prawie 4-latka wspólny prezent: piłkarzyki smoby (przy okazji też dla męża). Odpowiedz Link Zgłoś
mysielka Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 30.05.07, 23:32 ja zabieram swoja do salonu bartek po drodze do kina - beda rozdawac jakies drobne upominki Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 31.05.07, 00:16 Trzynastolatek już był z tatą na Piratach z Karaibów i dostał takąż grę Z tzrzylatką miałam iśc do teatru, ale nie wypaliło. Bilety już były zarezerwowane wszystkie i nie było miejsc. Zoo odpada bo mieszkamy blisko i chodzimy bardzo często, mamy nawet bilet roczny. Odpadają prezenty bo zabawek ma mnóstwo, dostaje je często. Obiecałam, że tego dnia to będzie cakowicie jej dzień. Ulubione naleśniki na obiad, zabawa na placu zabaw do oporu, w domu bedę się z nią bawiła ile zechce. Ciastolina, farby i plastelina do bólu książeczki oczywiście i duplo ile tylko będzie chciała. Myslę że dla mojej córki najfajniejsze będą zabawy pod jej dyktando przez cały dzień. To prawdziwy Dzień dziecka. Dyktatura dzieciaków... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 31.05.07, 19:44 jedziemy w gory dojenie krowy, pieczenie chleba, ubijanie masla w sam raz rozrywka dla czterolatka poza tym dostanie normalne prezenty czyli kij hokejowy/zabawke z krążkiem (na hale) i piłeczką (na trawe) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 31.05.07, 20:56 U nas kino i lody i cały dzień dla moich dwóch chłopaków) Z prezentami daję sobie spokój, za dużo tego na co dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 31.05.07, 21:06 u nas: Parada Smoków Lody książeczki z merlina(duuuzo) autko Little People z figurkami Farma LP(ale to w nast tygodniu,bo na pewno nie zdązy na dzien dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
mysielka Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 01.06.07, 11:43 gdzie jest parada smoków ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 01.06.07, 11:47 2-3 czerwca w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 nieco ponad 1,5 roku 02.06.07, 12:22 pierwsze kredki i blok i małe opakowanie Play Doh, no i ukochane ksiażeczki Nody mama i tata do dyzpozycji przez prawie cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: nieco ponad 1,5 roku 02.06.07, 12:37 tatus kupil arke noego kiddieland ssl.allegro.pl/item200583589_arka_noego_kiddieland.html bawimy sie tym od wczoraj z przerwa nocna non stop ! Odpowiedz Link Zgłoś
msc26 Re: prezenty na dzień dziecka, Wasze propozycje 02.06.07, 15:03 Jednym z lepszych prezentów na Dzień Dziecka i nie tylko jest zabranie Ich do Wesołego Miasteczka, na basen z atrakcjami, itd. Spawdzonym prezentem są zabawki, zabawki i jeszcze raz zabawki! Plastikowe, drewniane, kolorowe i oczywiście dostosowane do wieku Waszych pociech. Praktycznym prezentem są ubranka - tego nigdy za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś