09.06.03, 15:24
poszukuje znikopisu w calym Krakowiesmile.wszedzie sa takie jakies badziewia a
ja chcialabym Crayol'e albo cos innego ale porzadnego.To przeciez
najbezpieczniejszy i najczystszy sprzet do rysowania dla maluszkow.jesli
ktoras z was widziala znikopisy u siebie w miescie to ja poprosze o kupienie
i przeslanie.crayol'a jakas kiedys widzialam miala wymiary mniej wiecej jak
zeszyt A4 i taki chcialabym,nie mniejszy.
dziekuje
iza
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: Znikopis 09.06.03, 18:12
      A nie może być z firmy chicco.Widziałam że mają całkiem ładne.Jeden rodzaj w
      kształcie misia a drugi z innymi bajerami do rysowania ma jakieś stempelki
      czy coś takiego.Mnie się podobały.Jak już wybrałam sie do sklepu z pieniędzmi
      to okazało się że już zostały wykupione.Pozdrawiam.Anika
      • iberka Re: Znikopis 09.06.03, 21:07
        nawet nie wiedzialam,ze chicco ma znikopisy w swojej ofercie......bo moze to
        tablice suchoscieralne?wybiore sie do chicco i spytamsmile
        dziekuje za informacje
        iza,mama małego malarza wink
    • marta_i3 Re: Znikopis 10.06.03, 11:34
      Izo, kilka dni temu widziałam ładne znikopisy w Smyku w Warszawie na Kruczej.
      Nie wiem czy Smyk ma swój sklep w Krakowie. Niestety nie pamiętam ceny. Wiem
      tylko, że był dość duży. Jeżeli będziesz dalej zainteresowana to mogę się tam
      przejść i sprawdzić.
      Marta
      • iberka Re: Znikopis 10.06.03, 11:37
        a u nas w krakowie z smyku jeszcze niedawno nie bylo.jesli bedziesz bedzies
        blisko to zajrzyj prosze a ja zobacze jeszcze raz u nas,najwyzej poprosze o
        kupieniesmile
        dzieki
        iza
        • marta_i3 Re: Znikopis 10.06.03, 13:44
          Jak będę gdzieś w okolicy Smyka to sprawdzę.
          Marta
      • katarka Re: Znikopis 11.06.03, 13:29
        Jesli to ten o ktorym mysle, to jest to TOMY, niebiesko zolty, ogromny super
        fajny znikopis, nie widzialam na rynku wiekszego, wiekszy na oko niz A4, a
        Chicco przy nim wymieka, z automatycznym zmazywaniem (taki suwak z boku ktory
        potem sam wraca na swoja pozycje). Na sznurku na "dlugopis" z jednej strony
        grubszy z drugiej cienszy i 4 pieczatki - kolo gwiazdka serduszko samochod. No
        i jest niezniszczalny - nasz ma 2 lata (przywiozl nam ktos z zagranicy, u nas
        dopiero wchodzi na rynek) i przezyl niejedno - nie ma sladow zniszczenia, poza
        zagubiona jedna pieczatka.
        Katarka
        Aha, w Smyku kosztuje ok. 99 zl. wiem ze to duzo ale warto sie zlozyc np. z
        rodzina lub uskladac na urodziny bo to super zabawka i naprawde warta swojej
        ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka