kamilla63 16.06.07, 11:48 Witam!!!Chciałabym sie dowiedzieć o jakość rzeczy ze sklepu 5.10.15, tzn. czy coś sie dzieje z nimi po praniu, czy zachowują kolory itp.DZięki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 11:52 Loteria. Jak trafisz. Mam kilka rzeczy, których jakośc jest dobra, synek chodzi już długo ( sztruksy, koszula, ) ale kupiłam też rzeczy, kóre po praniu się ponaciągały, skulkowały i straciły kolor ( dresy, koszulki). Od tej pory kupuję w tym sklepie tylko bardzo tanie ciuszki, bo liczę się z tym, że mogą być jednorazowego użytku. Droższe wolę innych, sprawdzonych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 12:49 U mnie tak samo jak u iwek. Spodnie dresowe się skulkowały momentalnie, inne farbują, krótkie spodenki bawełniane straciły fason, śpioszki się rozpruły. Ale syn ma też jedną świetną bluzeczkę z którą nic się nie dzieje. I kurtkę zimową też ok. Kupuję tam jedynie na wyprzedaży, wtedy ciuszki są naprawdę tanie i nie żal gdy będzie się coś niedobrego z nimi działo. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 14:33 U mnie prawie w każdych body poodpadały zatrzaski. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 21:30 U mnie to samo i to przy pierwszym uzycu Na szczescie byly darowane wiec nie zal. Nie lubie tego sklepu i nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 17:26 jak dla mnie baardzo kiepska.NAsz Tata raz zrobił tam zakupy(nie wiem co go podkusiło).Po pierwszym praniu( 40 stopni Persil Sensitive)wyrzuciłam piżamkę i dwie koszulki ponieważ się prozpruły przy rękawkach a poza tym poodpadały z nich prawie wszystkie aplikacje.W jednej z kurtek zamek się rozwalił i powędrowała do kosza trochę póżniej."ocalała" bluza i lekka kurtka pewnie dlatego że ich jeszcze nie prałam.Było to pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.Nie reklamowałam ponieważ uznałam że cena jest adekwatna do jakości niestety i szkoda "zachodu". Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 18:18 Ja raz kupiłam kilka sztuk body, nie byłam zadowolona, w jednym napy się wyrwały, dwa się zdeformowały, jedno "urosło" ze dwa rozmiary, a jeden rampers był fantastyczny. Fajne mieli takie zapinane na zameczek polarki, mały dostał dwie sztuki i obie były fajne, miał też śpiochy z weluru i te też były w miarę ok, w jednych wyrwał się nap. Jakąś czapeczkę z tamtąd miał też była ok. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 20:50 Witam. Zimowa kurtka farbowała jasną czapkę (nad karkiem gdzie ocierała się o kurtkę). Kurtka puszczała kolor w praniu (ręcznym) i po 3 praniach wyb;lakla znacznie. Więcej tam nie kupię nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuk1 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 16.06.07, 22:00 Ja kupilam tam kilka rzeczy i sa OK. Oderwalo sie tylko pare guzikow, ale to sie czesto zdarza. Zwykle kupuje tam przecenione rzeczy, wiec nie bede plakac, kiedy cos bedzie nie tak. Po Waszych postach bede ostrozniejsza. A przy okazji, gdzie warto kupowac ciuchy dla maluchow? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 17.06.07, 08:10 ja kupilam masę ciuchów dla 1olatki i wszystkie sa super.Moze miałam szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 17.06.07, 08:24 Chyba kiedyś te ciuchy były lepszej jakości, teraz to chińszczyzna. Mam po starszej cóce kurtkę puchówkę,sztruksy, bawełniane spodenki i bluzę i mimo wielokrotnego prania wszystko z nimi ok. Z nowych mamy pajaca z któego zatrzaski poodpadały i bluzkę bawełnianą ale z nią wszystko ok narazie bo była tylko raz prana. Ja zdecydowanie bardziej wolę kuopwać ciuchy w C&A ceny niższe i jakość lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 17.06.07, 20:57 Ja wczesniej kupowalam ale te z wyprzedazy i byly o.k.Teraz jakos ostatnio nie mialam okazij.Wiec chyba jak trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 17.06.07, 21:35 na cztery rzeczy (rampers pidzamka, polar, sztruksy, kurtka zimowa) dwie się rozleciały (rampers i polar-odleciały napy), sztruksy się zdeformowały a kurtka jest super. Żałuję, że na przyszła zimę będzie za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 18.06.07, 11:18 Ja kupuję bluzeczki i T-shirty. Jak trafię na wyprzedaż to jest naprawdę tanio, do tej pory skurczyła się jedna bluzeczka z resztą OK. Prane wielokrotnie, ani nie straciły fasonu, ani się nie zmechaciły. Miałam też jedno body - po pierwszym praniu było szersze niż dłuższe, taki mały koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: jakość rzeczy z 5.10.15?? 18.06.07, 12:18 różnie z tym bywa zależy jaka firma szyje ale prawdę mówiąc wolę kupić za te same pieniądze coś w C&A czy H&M 5-10-15 to tylko nazwa - ubrania szyją podwarszawskie firmy krawieckie Reserved dla dzieciaków też nie polecam - strasznie zjechali na jakości Odpowiedz Link Zgłoś