Dodaj do ulubionych

który chicco brać pod uwagę przy zakupie spacerówk

18.06.07, 20:08
-chicco ct 0.1
-chicco ct 0.4
-chicco enjoy
????????????
Obserwuj wątek
    • roksanaa22 Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 18.06.07, 21:03
      dla jakiegro dziecka?Ztych wszystkich polecam c.t.04.Nadaje się i dla malucha i
      dla starszaka.Zdecydowanie odradzam 05
    • katka761 Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 18.06.07, 22:32
      aktualnie 16 m-cy.
    • smeagoul Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 18.06.07, 22:40
      polecm enjoy i chicco ct 0,4- akurat go mam i tez jest super młay ma 20
      miesięcy i wazy 15 kg. i wózek naprawdę posłuży mu jeszcze długo- wygodny, duży
      dla dzidzi nawet w zimowej kurtce. wytrzymały- po 1,5 roku użytkowania ma
      naprawdę niewielkie slady- kilka malusich rys na stelżu i delikatne ślady na kołach.
    • katka761 Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 18.06.07, 23:08
      masz enjoy czy ct 0.4. napisz mi proszę - najwyżej na maila - wnioski z
      użytkowania.
      • kamapyp Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 18.06.07, 23:39
        My mamy ct 04 - jak dla mnie rewelacja!
        • smeagoul Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 19.06.07, 09:48
          mam Ct 0,4 jest rewelacyjny choc nie najlżejszy.9,5 kg. mimo to z dzieckiem 15
          kg latwo się prowadzi, jest zwinny, nieźle sie podbija- jednym słowem
          rewelacjasmile jak byś miała konkretne pytania (np. o pranie tapicerki, czy inne
          konkretne dotycząc użytkowania itd.)to pisz na maila bardzo chętnie odpowiem. Po
          tym 1,5 rocznym uzytkowaniu uważam ze to był świetny zakup-myslę, że juz samo to
          stwierdenie dużo mówismile
          enjoy też mi się podoba ale chyba tylko ze względu na wage bo ciut lżejszy.
    • viki711 Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 19.06.07, 12:52
      mam enjoy, jest rewelacyjny ,bardzo obszerny dla dziecka, wygodny w prowadzeniu, ma chyba ciut większe koła niz ct (ale nie jestem pewna),no i jest lekki.przydaje sie też rozwiązanie zmiany budki na letnią i zimową wersję.POLECAM.
    • agugutek Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 19.06.07, 13:37
      A ja jakbym miała dla swojego dziecka jeszcze raz szukac spacerówki, nie
      kupiłabym Chicco. Mieliśmy Chicco ct 0.4 i faktycznie, wyglądał super, nawet po
      roku użytkowania. Ale kiedy próbowałam przymierzyc do niego barierkę (firmową)
      okazało się, że stelarz się "zwęził" - pod wpływem ciężaru dziecka. Mały w tej
      chwili waży 12 lub 13 kg, sprawa miała miejsce w styczniu/lutym. Serwis
      potwierdził, że stelarz jest zdezelowany i uszkodzony, że nie gwarantuje
      bezpieczeństwa, ale odmówił naprawy (wózek był dwa tygodnie przed końcem
      gwarancji), ja już nie chciałam interweniowac, chociaż wg rzecznika konsumentów
      sprawa byłaby wygrana, bo nie przekroczyliśmy dopuszczalnego ciężaru. Ale i tak
      bym sie martwiła, że później problem się powtórzy. Do tego jeszcze zepsuł się
      jakiś mechanizm w jednym z przednich kółek i nie chciało skręcac. Kupiliśmy
      Maclarena i mam spokój. Ale był śliczny, to prawda.

Inna sprawa, że źle wspominam sam serwis - czekałam na odpowiedź 3 tygodnie,
      mimo wcześniejszej prośby nie dostałam wózka zastępczego, panie w sklepie nie
      były w stanie udzielic żadnej informacji, poradziły, żebym pojechała do Raszyna
      dowiedziec się na miejscu, to będzie szybciej.

Może miałam pecha, bo ogólnie ct 0.4 ma dobre opinie, ale ja go nie mogę
      polecic. A kupowałam "w ciemno", bo był tylko na przejazdy "po sklepie" - mamy
      drugą spacerówkę, na dużych pompowanych kołach więc Chicco był niezbyt
      eksploatowany.
    • koma.edziecko Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 19.06.07, 13:38
      Z tych trzech wybrałabym enjoy, miałam jego poprzednią wersję dla starszej
      córki i wózek był rewelacyjny,gdyby nam go nie ukradli pewnie jeździłąbym nim
      do końca okresu wózkowego.
      • mamkube Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 19.06.07, 14:04
        ja mam ct 04 chciałam go kupic i jest supersmile Ja jestem zadowlona, Asia ma 2,5
        roku prawie i jest ok. Dla maluszka od nawet 6 miesiecy go poelcam, jak juz
        siedzi - wtedy z barierką. Rozkłada sie do leżenia. To jest raczej taka
        porzadna duza parasolka - własciwie spacerówka. A jeżeli chcesz parasolki to
        lepszy lżejszy ct 05.
      • mamkube koma nie wierzę:-) 19.06.07, 14:05
        że jeździłabyś do końcasmile Przecież zmieniasz co chwilka chyba nie....smile
    • markac28 Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 20.06.07, 11:59
      żaden, przereklamowane wózki, straszny serwis, lepiej dolożyć i kupić coś
      lepszego
      • mamkube Re: który chicco brać pod uwagę przy zakupie spac 20.06.07, 13:43
        Ja jeszcze nigdy nie miałam z nimi problemów...tfu tfu...wiec z tej strony nie
        powiem nic. Sprzedałam stary chicco 4WD tech i do tej pory jeździ w nim
        zadowolona dziewczynkasmile
      • koma.edziecko mamkube 20.06.07, 15:25
        Ja przy pierwszej córce tak nie szalałam,ona miała zaledwie 6 wózków wink Oliwka
        za to miała już 14.....
        Ten Chicco ukradli mi jak Julka miała 2,5 roku tuż przed zimą i jakbym go miała
        to jeszcze te pół roku bym nim pojeździła bo super był no ale złodziejowi też
        sie spodobał skoro upiłował kłódkę w żłobku i go ukradł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka