matylda1234 25.06.07, 15:38 witam stoje teraz przed wyborem fotelika i zupelnie nie mam pojecia ktory wybrac - prosze zaproponujcie cos i powiedzcie na co zwrocic uwage pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: ktory fotelik do 36kg 25.06.07, 18:29 mój syn ma dwa.Jeden to Graco JUnior ( w samochodzie u dziadka)i na krótkie trasy jest ok,ale syn szybko zasypia i główka bardzo spada Mu do przodu nawet jak fotelik jest odsunięty do tyłu tzn oparcie.Kupiliśmy drugi Maxi cosi Rodi xp i jest to rewelacja.NIby wygląda podobnie a jednak ani razu nie opadła Mu głowa.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: ktory fotelik do 36kg 25.06.07, 20:43 my też uważamy że maxi cosi rodi xp lub xr,nie leci głowa jak dziecko zaśnie,i ma ładnie zakryte boki w razie bocznego uderzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: ktory fotelik do 36kg 25.06.07, 20:56 Jesli masz isofix w aucie to kup Romer Kidfix. Ma swietne noty w testach zderzeniowych, ladny, wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
sabkab Re: ktory fotelik do 36kg 26.06.07, 11:47 Ku[piłam Romer Kid fix, jest świetny, rozkładany i bardzo wygodny dla dziecka, polecam szczególnie jeśli masz isofix w samochodzie, bardzo stabilny i bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
bilb0 Re: ktory fotelik do 36kg 20.08.07, 22:46 sabkab, i wszyscy którzy mieli do czynienia z kidfix - jak, poza isofixem, oceniacie ten fotelik w porównaniu z kid plus 06? Bo szczerze mówiąc ten ostatni nie zrobił na nas zbyt dobrego/masywnego wrażenia. Ale noty ADAC 2007 bardzo przekonują do kidfixa. Odpowiedz Link Zgłoś