1xyz2 19.07.07, 09:35 czukam namiarow na dobra firme transportowa ktora dziala nie tylko w wielkich miastach ale na terenie calej u.k. znacie taka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1xyz2 Re: poradzcie firme kuriersk ktora dziala w cale 19.07.07, 09:47 chodzi mi o transport z u.k.do polski Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: poradzcie firme kuriersk ktora dziala w cale 19.07.07, 14:19 ja korzystam z GLS. Niestety zlecenie musisz wystawic jako firma, nie obsługuja osob fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: poradzcie firme kuriersk ktora dziala w cale 19.07.07, 09:51 nie znam takiej qurcze ale ci pomoglam tzn te firmy które działają w Londynie odbiora ci towar z wiekszosci miejscowosci ale skasują cię dosc słono pamietam ze kiedys prosilam o odbiór paczki z Brighton to doliczyli mi chyba 15- 20 f wiec dosc sporo Odpowiedz Link Zgłoś
1xyz2 Re: poradzcie firme kuriersk ktora dziala w cale 19.07.07, 10:04 dzieki za odpowiedz podawalas ostatnio namiary na jakas firme ktora wspolpracuje z sodemka polska czy masz do nich namiary bo ich strona nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
kash0303 do agapk 19.07.07, 10:17 Jesli mieszkasz w Brighton to firma Blue Fenix ma tu swojego agenta. Wysylaja paczki do Polski co 2 tygodnie (ale na wakacje jest chyba przerwa). Koszt £1.40/kg to na pewno taniej niz £15-20 doplaty. Za paczke biora minimum jak za 10 kg, ale to pewnie standard w tych wszystkich firmach przewozowych. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: do agapk 19.07.07, 11:19 wiem bo korzystałam z ich usług ale powiem szczerze ze mnie wkurzyli biora paczki jak im się uzbiera wiec czasem bylo to co 3 tyg, czasem kobieta sie umówila a potem nagle stwierdzala ze nie bierze paczek teraz korzystam z tejfirmy www.interceptorexpress.co.uk/ "posrednik" z Brighton odbiera i zawozi do Londynu paczka 25 kg - 25 f ja wysyłam zawsze 23-25 kg wiec mi sie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś