Dodaj do ulubionych

X-lander xa2007

26.07.07, 13:02
Poszukuje sklepu na Górnym Śląsku gdzie mogę kupić taki model wózka.Dziekuję
za pomoc
Obserwuj wątek
    • beatiness Re: X-lander xa2007 26.07.07, 14:09
      prpoonuje poszukać w internecie. ja kupiłam połowę wyprawki na allegro i na
      niczym sie nie zawiodłam ( a i cenoeo o wiele korzystniej )
    • jotka151 Re: X-lander xa2007 26.07.07, 14:33
      Jest taki sklep internetowy www.wozkidzieciece.pl Może mają ten model - jęsli
      tak to kupuj bez obaw, dostaniesz kurierem i dużo taniej niż w sklepach.
    • pablisia Re: X-lander xa2007 26.07.07, 15:20
      Witam. Akurat z tym modelem x-landera jest w tej chwili ogromny problem. W
      Bydgoszczy jest niedostępny już od dłuższego czasu. W sklepach internetowych też
      go nie ma. My zamówiliśmy na stronie "wszystko dla dziecka" jest o ok. 200 zł
      drożej niż w sklepie, ale szans na dokonanie zakupu na miejscu praktycznie nie
      mamy, producent nie wyrabia się podobno, bo akurat wszyscy chcą akurat ten
      model. Zresztą sklepy internetowe same nie wiedzą kiedy będzie dostawa i ile
      sztuk dostaną, bo np na zamawianych 50 dostają 5. Więc jeśli zależy Ci na tym
      konkretnym modelu, to nie czekaj tak jak my od ostatniej chwili, tylko zamawiaj
      dużo wcześniej. Nam było szkoda gwarancji, bo wiadomo wózek stojący się nie
      zużywa, teraz troszkę zaczynamy się martwić, że zostaniemy bez wózka. A na
      Allegro niestety tylko używane i modele z kolekcji 2006. W najgorszym razie
      kupimy model trójkołowy, ale to już nie to samosad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka