Dodaj do ulubionych

Pieluchy fitti z Biedronki

30.07.07, 12:26
Co sądzicie o pieluchach Fitti z biedronki, czy są dobre? czekam na wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • jola289 Re: Pieluchy fitti z Biedronki 30.07.07, 12:34
      Ja kupuje dla mojego malucha i sa ok,nie odparzaja go,kosztuja mniej niz
      pampersy to dlaczego mam uzywac 2 razy drozszych.
    • zuziazosia Re: Pieluchy fitti z Biedronki 30.07.07, 13:39
      Ja je stosowałam bo tanie ale teraz wolę CIEN z Lidla , fioletowez Tesco czy
      Babydream z Rossmanna.Są nieco droższe ale nie ceratkowe i 100% lepsze.Fitii to
      folia, ceratka która nie puszcza powietrza...
    • zaneta76 Re: Pieluchy fitti z Biedronki 30.07.07, 14:45
      cześc wiesz osobiście ich nie używałam ale moja siostra raz je kupiła i są
      naprawdę beznadziejne sama folia lepsze są pieluchy Dada też z biedronki
      • benignusia Re: Pieluchy fitti z Biedronki 30.07.07, 15:36
        okropne,cerata i wata w środku,koleżanka używała i w miesiącu płaciła za nie 90
        zł,bo nie miała kasy,żeby jaknajtaniej,doznałam szoku bo ja za 2 jumbo paki
        pampers w miesiącu płace 90 zł!!ona też była w szoku,wszystkie pieluchy idzie
        znieść tylko nie ceratowe.....choćby mokry kompres na pupie dziecka......
    • mw144 Re: Pieluchy fitti z Biedronki 30.07.07, 17:16
      Są okropne. Założyłam dziecku jedną wieczorem - po zmoczeniu wkład się skawalił i całość "wisiała" w jednym miejscu, podczas gdy reszta pieluszki była pusta i siuśki w tym miejscu nie wsiąkały. Drugą założyłam na noc - po 3 godz było mokre: pielusza, dziecko, łóżko (wcześniej się nie zdarzyło, żeby inna pielucha w nocy coś przepuściła). Zastanawiam się co zrobić z resztą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka