Dodaj do ulubionych

pościel do wózka

01.08.07, 10:04
witam czy potrzebna jest na zimę pościel do wózka jak dziecko ma śpiworek
Obserwuj wątek
    • ania2613 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:09
      ja od poczatku uzywalam rozka do wozka,kupilam jeden wiekszy i w praktyce sie
      nie przydal,wiec wlozylam go do wozka,a na to kocyk,urodzila sie w listopadzie
      • ania0079 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:12
        czyli wystarczy mała poduszeczka i kocyk, zastanawiam sie co kupić wolę zapytać
        niz mieć zapasy porobione w domu, któe sie nam nie przydadzą
        • ania2613 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:16
          wystarczy,szkoda wydawac kase na zbedne rzeczy, a prospos poduszeczki, to moja
          ma 9 mies i nie daje jej poduszki
        • monika7920 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:46
          co do poduszki to podobno do około roku nie powinno sie używać, tylko np pieluszke
    • budzik11 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:17
      Ja w ogóle nie używałam pościeli do wózka, tylko kocyk na mrozy, pościel jest do
      łóżeczka. Chociaż widziałam wózki z kołderkami i poduszkami w środku, co mnie
      zawsze bardzo dziwiło...
    • arnika15 Re: pościel do wózka 01.08.07, 10:49
      Ja nie mam pościeli do wózka. Kładę córeczkę na pieluszce flanelowej(bez
      poduszki) a przykrywam kocykiem. Od jesieni przesiadamy się na spacerówkę, więc
      kupię śpiwór/
    • asieksza Re: pościel do wózka 02.08.07, 14:53
      Ja miałam śpiworek , zimą małą wkładaliśmy w kombinezon i do śpiworka ale była
      malutka, teraz wystarczy chyba kocyk
    • alpepe Re: pościel do wózka 02.08.07, 15:03
      moja była w śpiworku puchowym, żałuję, że go komuś wydałam, bo w Polsce takich
      nie ma.
      Acha, miała na sobie zwykle: bluzeczkę, pajacyka z weluru i polaru, no i śpiwór,
      wystarczało w zimie....
      • evezu Re: pościel do wózka 02.08.07, 21:08
        bez pościeli, kocyk, a na zimę śpiworek, ja nawet do łóżeczka nie kupuję pościeli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka