katarzyna2222 02.08.07, 12:59 gdzie prócz allegro i H&M kupię ubrania i innne drobiazgi z tym kotem? czy w Polsce jest dostępny film, albo książki? dla uściślenie chodzi mi o tego kociaka www.anime.com/Hello_Kitty/images/circle-01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znaniec1 Re: Hello kitty 02.08.07, 13:24 raczej bardzo cięzko kupic w Polsce hello kitty, a jesli juz cos jest to tylko z kotkiem, pingwina juz niestety brak Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Hello kitty 02.08.07, 13:40 Oczywiście, ze są, tylko są to rzeczy bez licencji czyli pirackie. Widziałam rózne zegary i zegarki, spinki do włosów, koszulki itp. A na allegro www.allegro.pl/search.php?string=Hello+Kitty&search_type=1&description=1&location_radio=1&selected_country =1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=11857 www.allegro.pl/search.php?string=Hello+Kitty&search_type=1&description=1&location_radio=1&selected_country =1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=1487 www.allegro.pl/search.php?string=Hello+Kitty&search_type=1&description=1&location_radio=1&selected_country =1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=19732 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Hello kitty 02.08.07, 23:41 Nie wiem, czy interesuja cie równiez rzeczy dla dorosłych, ale koszulki nocne czy piżamki widziałam w Bhs jakiś czas temu. aga Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Hello kitty 03.08.07, 19:53 dzięki, allegro w miarę regularnie przeglądam... a interesują mnie tylko rzeczy dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak79 Re: Hello kitty 03.08.07, 21:03 H&M ma trochę ubranek, ja kupiłam bezrękawnik, bluzkę i bidon. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: Hello kitty 05.08.07, 20:01 ku mojemu zdziwieniu zauważyłam wczoraj w Bomi (Gdańsk Matarnia) słodycze (jakies cukierki) zapakowane w małe plastikowe pudełeczka (wyglądem przypominające torebki) z Hello Kitty. nie byly to podróbki. Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Hello kitty 05.08.07, 20:08 Wczoraj w KappAhl widziałam czapki dla dziewczynek oraz bieliznę damską Możliwe, że coś tam jeszcze mieli - oni serie sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Hello kitty 06.08.07, 14:07 Hej, moja prawie 2-letnia córcia ma czapkę z daszkiem z tym kotkiem, kupiłam w H&M, są tez jakies spnki, trochę ubranek w tym właśnie sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Hello kitty 16.08.07, 12:50 dzięki w kappahl'u byłam, ale nic nie widziałam muszę znów się wybrać i dokładnie poprzeglądać ubranka w H&M w Poznaniu poprzebierane było ostanio... spinek, ani szczotek do włośów (pamiętam, że kiedyś były) ani śladu... pojawiło się za to trochę rzeczy z jesiennej kolekcji... bluzki z długim rękawem, spodenki (grubsze leginsy) a nawet deszczowe kapelusze oczywiście z kotem... tylko te ceny a czy w Niemczech kot jest popularny? może tam można więcej drobiazgów kupić? wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik Re: Hello kitty 16.08.07, 15:53 W krakowskim H&M jest sporo rzeczy w kiciakiem. Moja 5-latka jest obecnie nim zafascynaowana. Ostatnio zakupiłyśmy piżamkę, strój kapielowy i koszulkę. Nie zwracałam za bardzo uwagi na całość, ale rzuciły mi się też w oczy skarpetki, bluzki, spodnie, bielizna. Moja polubiła kotka, jak dostała właśnie od znajomego z Niemiec, zabawki z hello kitty z Mc Donald's (może i u nas niedługo będą) a młodsza siostra dostała komplecik obiadowy z melaminy z tym motywem. Tu np są naczynia (nie wiem czy oryginalne, my mamy trochę inne) www.cobi.pl/pl/zabawki/naczynia_dla_dzieci_bbs/hello_kitty/Pościel www.decorador.pl/catalog/product_info.php?products_id=473 Trochę z Allegro ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6783584 Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik Re: Hello kitty 16.08.07, 15:57 Jeszcze raz ten link z naczyniami www.cobi.pl/pl/zabawki/naczynia_dla_dzieci_bbs/hello_kitty/ Chociaż teraz zauważyłam dopiero, że akutalnie stan w magazynach zerowy Odpowiedz Link Zgłoś