Dodaj do ulubionych

chicco ct o5 puzzle

04.08.07, 13:54
czy któras z Was ma ten wózeczek?
- jak się prowadzi? zależy mi, żeby był lekki
- do jakiego wieku jest odpowiedni? moja córcia w październiku skończy dwa
lata i waży niecałe 11kg.
- ostatnio na jednej aukcji zauważyłam, ze kolor puzzle jest chyba jednak
mniej żywy niż na reklamowanych zdjęciach, co nie bardzo mi się podoba...
Może ma ktoś realfoto?

Bardzo proszę o opinie.
Dziękuję i gorąco pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • smeagoul Re: chicco ct o5 puzzle 04.08.07, 14:27
      kolor puzzle jest w rzeczywistości właśnie dość jaskrawy.
      jest raczej dla wyższych ja mam 160 cmi jak dla mnie za wysoki- lepszy dla mnie
      ct 0,4 - nie wiem jak się prowadzi ct 05 ale wiele słyszałam ze nie za dobrze
      po nierównym terenie.
      ja osobiście miałam ct 0,4 i prowadziło się go świetnie nawet z dzieckiem które
      miało przeszło 15kg. co do wagi to ct 0,5 jest naprawde niewiele lżejszy od ct
      04- sprawdzałam w sklepie. to co podająze on waży 6 z czymś to bujda. na moje
      oko wazy przeszło 8
    • kaliaa Re: chicco ct o5 puzzle 04.08.07, 14:52
      ct 0,5 to niezbyt udany model, mialam go i ciesze sie ze juz go nie mamy.
      poczytaj w wyszukiwarce jest duzo na jego temat. w kazdym razie najwieksza jego
      wada to to ze sie dziecko zsuwa z siedziska.
    • oliwe Re: chicco ct o5 puzzle 04.08.07, 17:59
      nie kupuj tego wózka. Jest okropny. Test w postaci popchnięcia wózka pustego po
      kostce brukowej wypadł fatalnie , inne wózki jechały równo a ten klekotała
      jakby miał się rozpaść. Z dzieckiem nie sposób go podbić. Przetestowałam go
      dobrze bo byłam na niego zdecydowana ale to okropny model. Kupa plastiku.
      LOndon, choć na pierwszy rzut oka wydaje się mniej ciekawy jest o niebo
      solidniejszy. Ct 04 kosztuje niewiele więcej od ct 05 a jest wózkiem o dwie
      klasy wyżej. A kolor puzzle jest śliczny. Nie przepadam za firmą chicco ale
      cenię ją za odwagę w kolorystyce i designie.
      • bad_girl10 jaki lekki wózek ?? 04.08.07, 21:25
        ct 04 podoba mi się o wiele bardziej ale mi zależy mi na tym aby wozek zajmowal
        jak namniej miejsca po zlozeniu i mial rozkladane siedzenie. ogólnie aby był
        wygodny. mozecie cos polecic? cena do ok. 300zł.
        Dziękuję i pozdrawiam!
        • kamapyp Re: jaki lekki wózek ?? 04.08.07, 23:25
          Witaj, ale czy wózek ma być wygodny dla dziecka czy dla Ciebie? Jesli przede
          wszystkim ma być wygodnie dziecku to polecam ct 04. Ja też na początku wahałam
          się czy go kupić ze względu na wagę i te koła wydawaly mi się zbyt duże jak na
          parasolkę. Ale wkońcu zdecydowałam się na niego i bardzo się cieszę że go
          wybrałam. Koła świetnie pokonują nierówności, siedzisko jest spore i rozkłada
          się prawie na płasko. Jeżdziłam nim po piachu i lesie, mała na urlopie ucinała
          sobie w nim popołudniowe drzemki i było jej wygodnie.
          A i na allegro widziałam, że można go kupić za niecałe 400zł.
          Pozdrawiam
          Kama
    • patatajowa Re: chicco ct o5 puzzle 05.08.07, 18:00
      bad_girl10 napisała:
      > - ostatnio na jednej aukcji zauważyłam, ze kolor puzzle jest chyba jednak
      > mniej żywy niż na reklamowanych zdjęciach, co nie bardzo mi się podoba...
      > Może ma ktoś realfoto?
      real foto nie mam ale widziałam na żywo i potwierdzam-kolor jest dużo jaśniejszy
      niż na zdjęciach np. na allegro czy katalogowych chicco.jest taki bardziej
      "rozbielony" rozjaśniony.kolor discovery(ja mam taki) też jest w realu zupełnie
      inny-w katalogu chicco to taka ciemna zieleń -w rzeczywistości-jaśniutki
      pistacjowo-seledynowy kolorek.
      aha i ja też polecam raczej ct04 chociaż lekki to nie jest ale duuużo
      wygodniejszy dla dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka