mamaemmy 24.08.07, 21:20 czy ktos wie? Ile płaciłyscie za taką usługe od metra dywanu? Historia małej Emmy Marii Emka Emusia z posłańcem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasia Re: Czyszczenie dywanów-jaka cena? 24.08.07, 21:46 W poniedziałek będzie u mnie koleś, który ma wyczyścić dywan z dużego pokoju i dwa małe chodniki, to Ci powiem. Wytrzymasz do poniedziałku????? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy aniasia:) 25.08.07, 02:17 a Ty co tak łazisz po emamie )) ? wytrzymam,wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Czyszczenie dywanów-jaka cena? 25.08.07, 13:03 Na poczatku tego roku czyścilismy wykładzinę.Namiary na pana znalazłam w internecie i byłam bardzo zadowolona.Nie pamiętam ile zapłacilismy,ale wiem,że to była taka cena,że daliśmy panu 10zł więcej.Mam do niego wizytówkę.Aha pan jest z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1983 Re: Czyszczenie dywanów-jaka cena? 25.08.07, 17:26 w lublinie 3 zł/m2 ale w większym miastach pewnie drożej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Ajko! 25.08.07, 21:02 Bardzo Cie prosze na priwa o namiary do goscia) Uwielbiam wirtualny swiat! Dzieki ze jestescie Odpowiedz Link Zgłoś