certuska 04.07.03, 08:55 Czy jeszcze gdzieś coś takiego można dostać? (kiedys takie delikatne koszulki dla niemowlęcia to była podstawa, szczególnie latem) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i3 Re: batystowe kaftaniki 04.07.03, 10:28 Wiesz, takich batystowych to ja dawno nie widziałam. Ale myślę, że równie dobre na lato będą bawełniane body - nie podnosi się do góry a bawełna jest miła i przewiewna. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
entuzjastka Re: batystowe kaftaniki 04.07.03, 10:29 hello ja też chciałam kupić w zeszłym roku. niestety podobno nie sprowadzają, bo wychodzą drogo a ludzie i tak kupują bawełnę. ja zrobiłam tak samo i nie żałuję!! pozdr ____________________________________ mama alexandra /ur. 28 lipiec 2002/ Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: batystowe kaftaniki 04.07.03, 12:31 Moda i potrzeby ludzi się zmieniają ... ja kupilam 5 batystowych kaftaników w jakimś sklepiku przy Pkp włochy w Warszawie i 4 oddałam nieużywane. Niewygodne toto , trzeba wiążać. Body to dla mnie nr 1 !. Odpowiedz Link Zgłoś