Dodaj do ulubionych

Co robić ?

06.03.14, 22:12
Dzisiaj był u mnie sąsiad/kolega pożegnać się bo idzie "spać już na zawsze" pijany był. Do mnie przyszedł,bo "żegna" się ze wszystkimi których lubi - kurde oniemiałam - chłopak 30 lat zdrowy.Ostatnio miał pracę / wylali go za 0,17 % we krwi / ma dziewczynę.Wpuściłam go na chatę,bo opowiadał,że idzie na most i ma zamiar się rzucić i że już kiedyś próbował ale policja przyjechała.Zaczęłam się śmiać,że przy jego farcie lecąc z mostu pewnie o jakiś wystający hak zahaczy i że będzie dyndał aż straż przyjedzie z pogotowiem i go w biały kaftanik zawiną,a to siara.Zaczął się śmiać opowiadać o swoich podbojach miłosnych po rozmowie obiecał,że pójdzie do domu i pytał czy może za godz. zadzwonić.Nie wiem co mam zrobić - boję się że naprawdę może se coś zrobić,a szkoda by było :((((((((((((
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Co robić ? 06.03.14, 22:22
      Podobno nie można lekceważyć, gdy ktos mówi, że się zabije.
      Ostatnio znajoma koleżanki tak mówiła, była leczona, ale została w weekend sama i skoczyła z okna.
      • ankaskakanka14 Re: Co robić ? 06.03.14, 22:27
        mona.blue napisała:

> Podobno nie można lekceważyć, gdy ktos mówi, że się zabije.
        > Ostatnio znajoma koleżanki tak mówiła, była leczona, ale została w weekend sama
        > i skoczyła z okna.
        No ok ale co mam zrobić???????????
        • mona.blue Re: Co robić ? 06.03.14, 22:30
          Masz telefon do niego?
          • ankaskakanka14 Re: Co robić ? 06.03.14, 22:37
            No mam będę dzwonić - rano jak tylko wyprawię dzieci do szkoły to polecę do niego i zaproszę na kawę - tylko co mam mu powiedzieć? Moralniaka strzelić - a jak tylko tym go zdołuję to co wtedy?
            • mona.blue Re: Co robić ? 06.03.14, 22:49
              Moralniaka nie, raczej spróbowac obudzic w nim nadzieje na lepsze jutro i może dałby sie przekonac na wizytę u psychiatry lub psychologa albo chociaż telefon zaufania.
              • ankaskakanka14 Re: Co robić ? 06.03.14, 23:10
                kurde nie odbiera a nie pójdę tam bo z rodzicami mieszka mam nadzieję,że spać poszedł - próbowałam go namówić na piwo chciałam mu pożyczyć kasę,bo myślałam sobie,że się dochla i uwali spać a rano bym go drapła ale nie chciał piwa ani już nic.Cóz spróbuje jeszcze dzwonić a rano polecę. :(((((((
    • bardotka35 Re: Co robić ? 06.03.14, 23:49
      Ankaskakanka
      Facet chce ciebie przelecieć a nie się zabijać.
    • ankaskakanka14 Re: Co robić ? 07.03.14, 13:25
      No właśnie,ze nie - wyjątkowo mu się nie włączyło "love story" i to tez mnie zmartwiło - ale przespał sie i zaczął przepraszać - moralniaka i tak strzeliłam.
      Tyle,ze dzisiaj na trzeźwo potwierdził,ze była sytuacja,że chciał skoczyć z mostu - stracił pracę i się podłamał.
      Tak trochę wniknęłam w jego życie i okazało się,ze jego ojciec robi jako ochraniasz / prawie 60 l. / może nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to,że ma alzheimera ha ha ha ale sie ubawiłam ochraniasz z alzheimerem polska rzeczywistość jest absurdalna :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka