joasia401 01.09.07, 09:09 Witam. Czy orientujecie się kiedy w h&m będą kombinezony zimowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzazga69 Re: H&M Warszawa 01.09.07, 09:36 Wczoraj w Gdańsku wyłożyli kombinezony; dla maluchów do 86 granatowe i różowe po 119 zł. Może w Wa-wie też. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia401 Re: H&M Warszawa 01.09.07, 15:02 Interesuje mnie rozmiar 98-104. Czy takie też były? Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: H&M Warszawa 01.09.07, 16:01 W arkadii ani w ZT jeszcze nie ma. W ogóle kombinezony sa tylko w Kappahlu (duzi chlopcy) i w C&A (duże dziewczynki). W H&M arkadia wszystko totalnie poprzebierane, sa kurteczki dla dziewczynek - króluje czekolada i róż, mało rozmiarów, dla chlopców jakies koszmarki z czachami i pilotki w brązowym sztruksie, troche wairtówek z wiosennej kolekcji, w ZT więcej rozmiarów i pilotki dla chlopców alaski nie tylko sztruksowe brązowe, ale i zielone ortalionowe. Maluchy maja juz kombinezony, ale tylko w Arkadii, w ZT żadnych kombinezonów nie ma. Za to sporo czapek, ale tylko dziewczęcych, chłopięcych bardzo malo Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: H&M Warszawa 01.09.07, 17:08 w reducie dzis byly kombinezony zarowno jednoczesciowe do rozm 86, jak i dwuczesciowe od 86 w gore. te dwuczesciowe byly dwukolorowe, spodnie po 39 zl a kurtki chyba po 129, byly tez kurtki zimowe od rozm 86 pare modelii. kroluje braz, rozowe wstawki i zielen. czapek malo ale cos tam juz jes, szaliki i rekawiczki rowniez, acha i kurtki dla chlopcow fajne. W zasadzie dzis byla pelna rozmiarowka W Hm. w kaphalu byly kombinezony jednoczesciowe wieksze tzn chyba od 92, i kurtki rowniez ale nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: H&M Warszawa 01.09.07, 19:27 sprawdzalam w H&M w Stanach i tutaj sa sliczne biale, moze troche kremowe, dla malenkich dzieci. Widze ze co innego jest na Europe a co innego na Stany. Cena chyba 34$, ale jeszcze nie kupilam bo dzidzia rodzi sie w styczniu i poczekam na przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: H&M Warszawa 01.09.07, 20:49 Tutaj w Arkadii tez widziałam kremowe kombonezonki dla maluszków - do 86. cen nie sprawdzałam, bo my nosimy juz 92 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M Warszawa 01.09.07, 21:43 Byłam w sobote w ZT (póżnym wieczorem, więc może dopiero wyłozyli?) i na 100 % były dwuczęściowe dziewczęce zimowe kombinezony (spodnie do pasa) brązowe z różowymi wstawkami i vice versa. Na pewno widziałam na 116, bo takiego rozmiaru szukałam. aga Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: H&M Warszawa 02.09.07, 11:33 A w kt. H&M w Warszawie sa juz kombinezoniki dla chłopców dwuczęśsciowe? Jaka kolorystyka? Szukam w rozmiarze 92 Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: H&M Warszawa 02.09.07, 12:34 Ponawiam prośbę, wybieram się do W-wy w nast. sobotę i chciałbym kupić kombinezon, czy w ogóle jest możliwość dostania go? Odpowiedz Link Zgłoś
ana-76 Re: H&M Warszawa 02.09.07, 21:32 ja byłam dzisiaj w promenadzie widziałam trochę kurtek powyżej 92, ale nie było ich bardzo dużo i większego wyboru również nie bylo, do 86 były granatowe kombinezony dla chlopców ale nic ciekawego, sporo czapek i szalików tych małych Odpowiedz Link Zgłoś