mama2002 08.07.03, 09:55 Co sądzicie o giełdzie na ul. Namysłowskiej w Warszawie? Podobno jest dużo rzeczy dla dzieci. pozdrawiam mama2002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eager Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 08.07.03, 12:19 Warto - ja tam często kupuje rzeczy dla mojej córeczki. Niestety nie zawsze można coś znależć, to zalezy od szczęścia. Ale faktycznie można tam kupić fajne rzeczy dla maluchów. pozdrawiam eager Odpowiedz Link Zgłoś
licia Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 09.07.03, 14:40 napiszcie coś więcej o tej giełdzie - co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 10.07.03, 22:51 W jakie dni jest ta gielda ? Czy sa tam tylko rzeczy uzywane , czy nowe zagraniczne tez? Odpowiedz Link Zgłoś
lyszeczka Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 11.07.03, 08:01 Sobota, niedziela od samego rana. Tam jest wszystko. I nowe i stare i zagraniczne i polskie i można przepłacić i kupić naprawdę coś po okazyjnej cenie. Ja już bardzo dawno tam nie byłam (jakieś 2 lata), ale myślę że duzo się nie zmieniło. Pamiętam że kupiłam małemu kombinezonik na zimę za 10zł )) Lyszka i Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 11.07.03, 11:03 Pewnie można tam coś wybrać, bo jest dosyć dużo osób sprzedających, ale przyznam, że trzeba mieć sporo cierpliwości. Ja byłam tam ze 2 tygodnie temu, bo też dużo słyszałam o tej giełdzie, ale w związku ze sporym już brzuszkiem, nie miałam za bardzo siły chodzić tam i grzebać w stosach rzeczy. Chyba też lepiej przyjechać nieco wcześniej. Ja byłam w niedzielę koło południa - było za gorąco i za tłoczno. Pozdrawiam - Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 11.07.03, 13:10 ja lubię tam czasami zaglądać ponieważ można coś ciekawego i taniego upolować a co do tłoku to w wakacje zamykana jest częśc targowiska ponieważ jest to część należona do basenów (wtedy otwartych) najlepiej jest przyjechać jak najwcześniej ponieważ kiedyś rozmawiałam z jedną ze sprzedających i powiedziała że rano chodzą handlary skupują wszystko co ładne i tanie aga Odpowiedz Link Zgłoś
lala2002 Re: NAMYSŁOWSKA - giełda czy warto?? 11.07.03, 17:39 chciałabym dowiedzieć się jaki jest dokłądny adres tej giełdy na namysłowskiej? czy to jest jakiś bazar czy duży sklep proszę mi przybliżyć tę giełdę proszę o dokładny adres bede wdzięczna agent0071@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś