agusia017 16.09.07, 17:19 Witam Dziewczyny poradźcie proszę jaki śpiwór jest lepszy.Bo są dwa z polarem i wełny owczej, zastanawiam się jaki kupić dla synka ,bo powoli zaczyna robić się zimno, a nie chce aby było mu zimno. Dziękuje za poradę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storczyk70 Re: śpiwór do wózka 16.09.07, 17:47 Mój miał z polaru. Wydaje mi się, że z owczej będzie za ciepły. Przecież i tak dziecko jest w jakimś zimowym kombinezonie. Tylko pod kombinezonem będzie lżej ubrane. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: śpiwór do wózka 16.09.07, 17:52 zdecydowanie z welny urodzilam corke w listopadzie i mialam taki spiworek welniany, sprawdzil sie zuper, i nie chodzi tylko o to, ze dzidzi jest w nim cieplo ale tez o to, ze dzidzia sie w takim spiworku nie poci moja uzywala bardzo dlugo, nawet jak juz bylo goraco to podkladalam tylko dolna czesc spiworka do wozka pod plecy zeby latem sie nie pocila w nocy zas spala w nim w domu w lozeczku niestety zrobil sie za maly pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: śpiwór do wózka 17.09.07, 12:12 kupowałam z polarem, wełna bardzo czesto uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: śpiwór do wózka 17.09.07, 13:21 Moja córeczka miała śpiworek po moim starszym kuzynie Tak, tak, cudo mające jakieś 35 lat - w doskonałym stanie. Futerko i coś w rodzaju ortalionu. Ale śpiwór brałam dopiero przy mrozie, wcześniej, gdy było na plusie najwyżej złożony kocyk - bo rozmawiamy o maluszku w gondoli, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś