cortinka 03.10.07, 23:56 Wiem, ze ten wątek już się pojawił, ale dotyczył narzut do pokoi dziecięcych. A ja szukam czegoś do naszej sypialni, może jakiś patchwork? Na Allegro same banalne wzory, w sklepach też. Może Wy coś podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 13:21 Jakieś pół roku temu zamawiałam narzutę u Grajkowskich z Jeleniej Góry, wystawiają się też na allegro. Narzuty są dość drogie, płaciłam ok.350 zl z poszewakami na poduszki, ale rzeczywiście są przepięknie wykonane. Fotki nie oddają ich całkowitego uroku. Nie są za grube, nie są napompowane i świecące, tylko delikatne i po prostu ciekawe. Są dwustronne i obydwie strony są doskonale wykończone, choć w innej kolorystyce ( ale pokrewnej). Ja np: mam jedną stronę kremową z motywem tulipanów ( czerwień i zepsuta zieleń) a druga ma więcej tej zieleni, a mniej czerwieni i kremu. Niestety nie wiem, jak się sprawują po praniu, bo narzuta czeka na przeprowadzkę do nowego domu, tam ją rozłożę. A tu link: www.allegro.pl/item250618412_narzuta_w_kwiatuszki_220x260_super_jakosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 20:03 A mogłabyś przesłać mi na priva zdjęcie Twojej narzuty? Bo żadnych tulipanów u nich nie widzę. A szukam właśnie czegoś w takiej tonacji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 20:09 Dobrze, zrobię fotkę i prześlę, ale dopiero w sobotę ( chwilowo nie mam w domu aparatu) ale w sobotę na 100% poślę na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 20:23 Tu jest link do sklepu internetowego koncept-grajkowscy.com.pl/sprzedaz_detaliczna_narzuty.html Jak wejdziesz do sklepu i wybierzesz zakładkę "poduszki dekoracyjne" to model poduszki 103/72 i 103/12 to poduszki z kompletu z mojej narzuty. Z tego, co widzę, to narzut już chyba w tym wzorze nie ma, ale zastanawiałam się też nad wzorem 106/12, a takie narzuty chyba jeszcze szyją. Zawsze możesz zapytać mailem o jakiś wzór i wielkość, myslę, że uszyją na indywidualne zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 22:19 A ja polecam narzuty hiszpańskiej firmy Manterol. Swoją mam już 2 lata, gdy przybrudzi się wrzucam do pralki, odwirowuję, szybko schnie i wygląda jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 22:47 A z Manterola też są narzuty? Myślałam, że tylko koce. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 04.10.07, 22:59 Narzuta bomba! Ona ma dwa wzory, takie same jak poduszki, tak? Też taką chcę A firanki też stamtąd zamawiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do Cortinka ! 06.10.07, 15:16 Cortinko, wysłałam dzisiaj zdjęcia narzuty na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 05.10.07, 10:02 ja kupowałam tutaj www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2216344 narzuta ma 2 lata, była prana i jest ok, ale fakt, że w tej chwili kobitka ma bardzo mały wybór Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 05.10.07, 10:37 ja bardzo lubię narzuty od Wiesi Wąs z Wolimierza, tutaj masz link www.wolimierz.pl/catalog/index.php?cPath=1&osCsid=228586b3b321479d8fac480821a03c80 szkoda, że zdjęcia nie oddają całej urody połączenia jedwabiu i lnu Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Gdzie ładne narzuty na duże łóżko? 05.10.07, 11:30 Ja też mam tę narzutę z Wolimierza. Model Pavo - tylko ja mam kolory granat + niebieski + morela + krem + brąz. Jest piękna i nardzo elegancka. Ma juz około 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Moja mama szyje Patchworki 06.10.07, 15:40 Podaję link do stronki, która jest narazie w budowie. Niektóre z nich są już sprzedane, ale może coś się spodoba podany tam gg i emai narazie nieaktualny. Proszę jakby co pisać na mój gazetowy. www.patchwork52.republika.pl/narzuty.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Tu link do strony głównej 06.10.07, 15:41 www.patchwork52.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś