anna.pl.se 04.10.07, 13:55 Prosze doradzcie ktory z tych wozkow wybrac!Moze ktos z was mial ktorys z nich?Urodze w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2205 Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 04.10.07, 14:15 Moja córcia jeździ w wózku Mikado ox ford trójkołowiec.Jestem bardzo zadowolona z wózka.Jest lekki, ma przednie koło skrętne.Tylne koła duże pompowane co według mnie jest ważne bo jest dobra amortyzacja.Mamy taki trzyfunkcyjny (wózek, fotelik, spacerówka). Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 04.10.07, 14:29 Dzieki wielkie!Wlasnie o ten 3-funkcyjny mi chodzi.A jak gondola? Wystarczajaco duza?Jestem tez ciekawa,czy zajmuje duzo miejsca po zlozeniu i latwo sie sklada?Poniewaz duzo podrozujemy samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2205 Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 04.10.07, 14:35 Córcia ma 4 miesiące i myślę,że jeszcze ze 2 spokojnie pojeździ w gondoli.Jest bardzo łatwy w złożenie i nie zajmuje dużo miejsca.My mamy samochód kombi ,ale kolega spokojnie mieści go w punto. Jesli jestes z Warszawy lub okolic to mam namiar na bardzo fajnego gościa,który załatwia te wózki o 250 zł. taniej niż w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 04.10.07, 17:44 Chetnie skorzystalabym z oferty,ale jestem z okolic Czestochowy a mieszkam za granica.Bede w Polsce jeszcze przed porodem i z tego co sie orientowalam w Cz-wie ceny tych wozkow sa w granicach 1100zl,tak ze w sumie nie tak tragicznie zwazywszy ze jest to wozek 3 w 1.A ty ile placilas? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 04.10.07, 19:39 Zobacz jeszcze TOLEDO to nowość Coneco może Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
mlampart Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 02.11.07, 09:58 witam, bardzo prosze o namiar na te tanie wózki m.lampart@wp.pl z góry dzękuję Odpowiedz Link Zgłoś
paulakul Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 10.11.07, 13:03 Czy mogłabym prosic o namiary na ten tańszy wózek (o 250zł), moj adres: paulakul@poczta.onet.pl Z góry dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 05.10.07, 15:31 Wiecie cos na temat pozostalych? Odpowiedz Link Zgłoś
niemogewtouwierzyc Re: Mikado Oxford,Triton titi czy Coneco v3??? 02.11.07, 12:11 Ja mam V3. Zaliczylam kilka spacerow i jestem zadowolona. Za 900 pln to super wozek. Mimo zlych opinii o podbijaniu moj egzemplarz podbija sie dobrze. Amortyzacja tez ok, chociaz byloby super gdyby przednie kola tez bylyby pompowane. Triton jest niski, ja mam 172 cm i nie wyobrazam sobie prowadzenia tego wozka. Odpowiedz Link Zgłoś
efa3000 Triton titi 02.11.07, 12:59 Ja kupiłam titi triton, ale jeszcze jestem w dwupaku, więc nie wiem, jak sie prowadzi z dzieckiem. Mam 178 cm wzrostu i wcale mi się nie wydaje, że jest za niski... Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś