anieees 10.10.07, 12:02 Dziewczyny, czy może miały Wasze Pociechy tego typu kurteczkę? Zastanawiam się czy nadawałaby się na zimę? Jak wygląda w realu? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieees Re: a link :)?! 10.10.07, 12:21 O sorki! img502.imageshack.us/img502/5180/nexttft6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: a link :)?! 10.10.07, 12:35 to jest kurtka polarowa, nadaje sie tylko w okresie przejsciowym. Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: a link :)?! 10.10.07, 12:35 Moja córka ma podobną z zeszłorocznej kolekcji (ma kwiatki zamiast motyli). Używaliśmy jej w zeszłym roku przez całą zimę ale tylko dlatego, że zimy nie było. Kurtka jest z grubszego polarku na delikatnej ocieplinie i moim zdaniem nadaje się raczej na chłodną jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: a link :)?! 10.10.07, 12:48 Dziękuję A jak kurteczka wygląda po praniu? Myślałam, aby kupić używaną, gdyż na allegro nowa kosztuje ponad 170 zł Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: a link :)?! 10.10.07, 12:56 Jeszcze jedno pytanie: czy wiecie może z której kolekcji jest ta kurteczka z linku poniżej? img166.imageshack.us/img166/9271/nneqr2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Czy miałyście może tego typu kurteczkę NEXT? 10.10.07, 12:57 Mamy identyczną jeszcze po starszej córeczce. Młodsza chodziła w niej w zeszłym roku, teraz też jeszcze będzie dobra. Ubierałam ją w zimie, pod nią grubszy sweterk, nigdy nie zmarzła. Oczywiście nie w siarczyste mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: Czy miałyście może tego typu kurteczkę NEXT? 10.10.07, 12:59 Dzięki Iwonabw Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Czy miałyście może tego typu kurteczkę NEXT? 10.10.07, 13:07 Marta miała w zeszłym roku prawie identyczną fioletową, a na ten rok to już ma prawie absolutnie taka samą - też różową i też z motylkami W zeszłym roku spokojnie przechodziła w niej zimę, ale co to za zima była... W tym roku już ją ubrałam w tę kurteczkę z dwa razy jak rano było ok. 8 stopni. Wg. mnie znacznie poniżej zera się nie nadaje i mam niejakie wrażenie, że ta różowa jest trochę cieńsza niż ta fioletowa, mimo iż wizualnie i "ideowo" są kropka w kropkę. Też polar na podszewce bawelnianej z ociepliną pośrodku. Ale na -2 do +10stopni jest idealna! Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: Czy miałyście może tego typu kurteczkę NEXT? 10.10.07, 13:13 Dziękuję Kotagusiu Minikapinko, pozwoliłam sobie wejść w Twój album zamieszczony w linku Zosia cudowna a ja ZAMAWIAM tą uroczą amarantową kurteczkę dwurzędową jak wyrośnie z niej Zosia Jestem pierwsza w kolejce Odpowiedz Link Zgłoś