number-two 10.10.07, 15:30 Witam. Ma może któraś z Was taki?www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/206,558753.html. Synek ma 6,5 miesiąca. Jakie są Wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
number-two Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:32 www.merlin.com.pl/frontend/browse/category/206,4251.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:35 Fajna rzecz ale już wydaje mi sie że troszkę za późno jeżeli mały już ma 6,5 miesiąca.Pewnie niedługo będzie sam siedział i może mu być w nim troszkę nudno.może lepiej poczekać jeszczę chwilkę i kupić po prostu huśtawkę taką żeby mógł dłużej z niej korzystać ) Odpowiedz Link Zgłoś
migotunia Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:39 Na taki bujaczek rzeczywiscie juz za pozno. Moj synek w lezaczku-bujaczku nie chcial siedziec jak skonczyl 3.5 miesiaca, teraz ma 5 miesiecy i w elektronicznej hustawce od 2 tygodni tez mu niewygodnie Podciaga sie bo chce sam siedziec, prosto lub czolgac sie po ziemi i przekrecac na boczki. Mysle ze taki bujaczek bardzo krotko Ci sie przyda. Lepiej kup jakas inna zabawke - jest mnostwo cudeniek do wyboru. Na pewno cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
number-two Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:42 Ale to nie jest lezaczek tylko fotelik. Na lezaczek na pewno jest za pózno, ale na fotelik? Odpowiedz Link Zgłoś
number-two Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:40 Mi chodzi o to, zeby miał gdzie zasypiać. Niestety zasypia w foteliku samochodowym, takiej kołysce. Jest to bardzo wygodne, oczywiscie dla mnie, no mogę go bujac, Tak zasypia. Niestety jest mi ciężko wnosic go w nim na 4 piętro. A tak moglabym fotelik zostawiać w samochodzie a w domu miałabym ten bujaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:46 Jeżeli do zasypiania to zmienia postać rzeczy bo pewnie będzie tobie wygodniej niż nozić małego w tym samochodowym, ale może przed zakupem warto przez jakiś czas nauczyć go sasypiania w inny sposób a pieniążki przeznaczyć na coinnego bo czałe żecie nie będzie mógł zasypiać w bujaczku a im dłużej tym gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
number-two Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 15:51 A żeby to było takie łatwe! Próbowaqliśmy już wielu sposobów i za każdym razem poddajemy się. Przeglądałam internet i znalazłam właśnie ten fotelik. Bardzo by mnie właśnie odciążył od tego koszmarnego targania młodego na 4 piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: fotelik bujaczek 10.10.07, 16:05 Wiem coś o tym bo ja młodą nosiłam na 3 piętro i zawze miałam kupę siniaków na nodze Jeżeli chcesz taki kupić i wasz budżet domowy to wytrzyma i ułatwi to Wam życie to kupuj A może na allego znajdziesz jakiś używany, w końcy tego nie da się bardzo zniszczyć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś