alexsc 18.10.07, 10:54 tiny.pl/18g7 proszę o opinie, dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 11:32 w smyku były ostatnio... fajne, robią wrażenie, ale ta cena ta z linku zdecydowanie bardziej mi odpowiada ja się zastanawiam nad tymi zestawami... ponyville, bo moja córeczka też tylko o nich mówi i o Mikołaju który jej przyniesie ale zastanawiam sie czy nie wieksza radość byłaby z np. trzech zestawów mniejszych np. www.allegro.pl/item255015211_ponyville_my_little_pony_kucyki_i_skutery_akij_.html www.allegro.pl/item255014959_ponyville_my_little_pony_kucyki_buciki_akij_.html www.allegro.pl/item254448324_m_l_p_ponyville_herbatka_kucykow_promocja_.html które kosztowałyby koło 150zł niż z czajnikowego domku, który ma cenę 249zł chyba... jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 11:44 To może domek balon: allegro.pl/item255229515_my_little_pony_ponyville_balon_domek_ dla_kucykow.html cena na pewno "przyjemniejsza" od czajniczka Ale nie widziałam żadnego na żywo,marta widziała jedną reklamę i już chce...tylko o tym mówi...może na gwiazdke dostanie.ale na allegro tego czajniczka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gdunia1 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 11:59 Moja córcia sprytnie przręciła tatusia i zakupił to cudo. Zabawka dobrze wykonana. Na górze jest kominek który po nacisnięciu przycisku pali się ok. 3 minut (starczy żeby kucyki się rozgrzały), jest pianiko, po nacisnięciu gra króciótka melodyjka, dźwięk pozytywkowy (mogli bardziej się wysilić), a na dole jest studio tańca. Można ustawić kucyki (są wypustki do tych dziurek w kpytkach więc stoją stabilnie) kucyki kręcą się wkółko, gra przyjemna muzyczka i świecą sie kółeczka na których stoją (czyli sala balowa). Jest ponadto kuchenka ze zlewem i huśtawka całość naprawdę bardzo fajna. Moja córcia jest fanką kucyków i dzięki pomocy rodziny nazbierała niezłą kolekcję Ponyvill. Polecam choinkę z tej serii NOWOŚĆ. Choinka się otwiera i w środku jest kuchenka z otwieranym piecykiem w którym mozna wypiekać pierniczki (fajny akcent światęczny). U nas wszystkie zestawy sie sprawdziły i codziennie od rana do wieczora albo wigilia, albo urodziny, albo stroją sie na bal. Prawdziwe szaleństwo nawet do przedszkola nie chce chodzić bo kucyki się tęsknią. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc gdunia1:-) 18.10.07, 12:10 mogłabys rzucic link do tej choinki? moja córeczka nie ma jeszcze 2 latek... ale uwielbia koniki! Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 choinka 18.10.07, 12:13 o np tutaj pełno choinek allegro.pl/search.php?string=ponyville+choinka&buy=0&new=0&pay=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 12:16 ja widziałam ten czajniczek w smyku. bardzo ładna zabawka, z kilkoma funkcjami. cena 249 zł. córka dostała 250 zł i poszłyśmy to cudo kupić, ale w końcu stanęło na domku-baloniku, cukierni i kucyku z groszkami. cenowo wyszło prawie to samo, ale jest dużo więcej rzeczy. co do pomysłu katarzyny, aby kupić kilka mniejszych zestawów, to moim zdaniem lepiej jest kupić domek-balon + jeden z mniejszych zestawów np. skutery. dodam, że moja córka - prawie 6 i pół latka uwielbia się nimi bawić i nie jest odosobniona w tym w grupie przedszkolnej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 12:20 i tak właśnie zrobie kupie na próbe mały zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 16:06 no właśnie nad tym balonem teś zastanawiam, ale tam tylko z efektów specjalnych świeci sie swiatło? a może się mylę? na choinkę też zwróciłam uwagę, bo taka świątecznie pasująca by była monix, widzę, że nasze Panny jeśli chodzi o zaintersowania jak zwykle to samo szkoda, że blizej siebie nie mieszkamy, pewnie fajnymi kumpelami by zostały dobrze, że do świąt trochę czasu zostało... może jakieś promocje się trafią Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek domek-balon 18.10.07, 19:13 nabylam i strzal w 10, z efektow-swiatelko w sypialni, przycisk, ktory powoduje podskakiwanie zabki; na kladce przy domku jest przycisk do otwierania skrzynki na listy, gdzie sa malenkie listy :- )-to wszystko w opisach znajdziecie. Pierwszy zestaw kucykow dla cory, ktora 2 latka skonczyla w czerwcu. Na male zestawy np w kaskach szkoda byloby mi kasy..no chyba, ze zbieralabym kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 18.10.07, 22:11 Słuchajcie a jest mozliwosc kupienia tego z amazon? Bo cena jak najbardziej korzystna, chyba ze źle liczę. Napiszcie ile to na polskie Jeżeli mozna zamówić to może zamówimy kilka to będzie tańsza przesyłka. JA byłabym chetna... Odpowiedz Link Zgłoś
redorek Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 19.10.07, 08:08 do zakupu zbiorowego z amazon jesli dojdzie do skutku chetnie bym się przyłączyła moje córeczki są fankami kucyków pony i ponyville mają domek balon, super zabawka, zawsze robi furrorę wśród odwiedzających koleżanek mają tez kilka małych zestawów a na gwiazdkę zamierzam kupić cukiernię i coś jeszcze (na razie nie wiem co) ale niestety nie czajnik - mimo ze jest bardzo fajny, jednak cena trochę wygórowana za 250 zł mozna kupic kilka mniejszych prezentów a radość z nich pewnie bedzie wieksza niż z jednego czajnika Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: My Little Pony Palace, kto widział na zywo? 19.10.07, 10:25 to jak wam napisze, ze sie nie opłaca zamawiać ja kupiłam właśnie zabawki na za około 50USD a przesyłka wyszła coś ok 60USD no deal życia zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Oliwia 19.10.07, 12:06 Hej No to jestej już w temacie to pewnie wiesz. A jakby nas kilka coś pozamawiało i przyszło to już jedną twoją przesyłkę to nie wiesz czy wtedy proporcjonalnie droższa przesłyłka czy cały czas 60 usd. Bo jeżeli tak to jak będzie nas kilka to sie rozłoży. Mogłabyś to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Oliwia 19.10.07, 15:02 Oczywiście cena przesyłki zależy od jej wielkości i wagi, przewidywany koszt można sprawdzić na stronie Polameru: www.polamerusa.com/oblicz%20koszt%20paczki.aspx W przypadku tej zabawki wylicza koszt około 24 USD. Odpowiedz Link Zgłoś