Gość: tomjk IP: 217.98.105.* 13.02.03, 07:44 dwie dziewczęta - dla mnie bauns roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balbina Re: Bauns IP: *.ku-eichstaett.de 13.02.03, 13:41 co to za forma "dwie dziewczeta"? Odpowiedz Link
Gość: oetam Re: Bauns IP: 53.122.194.* 18.02.03, 10:00 To liczba podwojna, dawno w Polsce zapomniana. Wystepuje jeszcze w przyslowiach: Madrej glowie dosc DWIE slowie. Podobnie tez czesci ciala wystepujace parami maja liczbe podwojna. Przypuszczam wiec, ze jest to powrot do korzeni. )))) Odpowiedz Link
Gość: kaer3 baunzzzzzzzzzz IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 21:45 Jutro mam egzamin 3majacie kciuki - dzieki za cytowanie mnie joł- Odpowiedz Link
radexindamix Zabaunsował impreze 13.02.03, 21:49 Brawo Kuba!Don't fuck with me!Niech świat się dowie o tyskim tede,joł(nie wiem czy wystarczająco luźno się wyraziłem). KaEr3 to mój kumpel.Ostatnio była biba u Angela i Kuba zabaunsował całą impre!Najpierw wygrał zabawę 'rzucanie kostą i picie wódki',a potem każdą sytuacje pięknie eminemowo puentował!On to ma eminemowane.Wreszcie przyszedł czas na...,jakby to nazwać,hmm...problemy z niepluciem przy baunsowaniu. W tym stanie skomentował też moją ulubioną muzykę-house: 'Radex- cytuje-luzz,myślałem,że twoja muzyka jest bardziej pedalska'koniec cytatu.DZIĘKUJĘ O WIELKI KAER3,TO ZASZCZYT DLA MNIE Odpowiedz Link
Gość: TYSKI TD Re: Ale artykułu nie zrozumiałem IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 22:20 TOMUŚ ziomuś nei musisz rozumiec musisz czuć LIGA SZOSTEK AJTTTTTtttt Odpowiedz Link
Gość: Radex Re: Ale artykułu nie zrozumiałem IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 00:26 Już czuję!!! Odpowiedz Link
Gość: malus Re: Bauns IP: *.tsi.tychy.pl / 10.15.0.* 13.02.03, 22:14 elo bracie kaer3 vs tyski tedziku; jeszcze nie raz o Tobie o Wielki uslyszymy- tak trzymaj pokoj ziooooom Odpowiedz Link
Gość: mirek Re:kaer3???????????? IP: *.tsi.tychy.pl / 10.15.0.* 13.02.03, 22:26 Czy to naprawde Ty??? Kaer3??? nie wierze, w koncu Cie odnalazlem!!! Twojej muzy slucham dniami i nocami, tak bardzo chcialbym abysmy sie kiedys spotkali, pogadalibysmy, moze kilka wskazowek dalbys mi jak to i tamto mam zrobic!!!! Wiem, ze ciagle jestes zajety, ale jakbys mial czas to prosze odezwij sie na mojego maila mirek-wieworka@wp.pl strasznie chcialbym Cie poznac kaer!!!!! daj znac pliz Odpowiedz Link
Gość: Radex Nawet umieścili twoją fotkę,Kuba!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 00:31 Jest w prawym górnym rogu artykułu-to dla tych co nie wiedzą,choć mało chyba takich w Polsce. Możesz mi Kuba wysłać na gg autograf? Odpowiedz Link
Gość: naka Re: Bauns IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 10:22 jak milo sie czaegos nowego o sobie dowiedziec czyli ze co z Tede robilam zamiast tanczyc: laske czy juz seks bo tak troche jestem skolatana a skoro autor artykulu twierdzi ze doszlo do jakiegos zblizenia, chcialabym wiedziec jakiego to rodzaju! i gdzie do tego doszlo? bo ja myslam ze Tede przyjechal do klubu w ktorym sie bawilam po koncercie i sobie w tym klubie gadalismy i baunsowalismy---->tanczylismy a propozycje baunsu w hotelu odrzucilam wiec moze Wyborcza zacznie sprawdzac informacje ktore zamieszcza w swej gazecie [ktora zreszta bardzo lubie] bo to nie jest mile czytac glupoty o sobie :" Spełnione marzenie!!!!!!!! Wczoraj byłam na koncercie Tede i było tak nawet nieżle. Tede był moim ulubieńcem kilka lat temu i zobaczenie go było czymś niesamowitym.Ale bardziej niesamowite było to, co działo się potem w klubie... Kiedy się doczekałyśmy ich przyjazdu (koło 3:00)zrobiłyśmy sobie foty z DJ Ostaszem... Bardzo długo zastanawiałam się czy poprosić o fote Tede... Kiedy się zdecydowałam delikatnie odmówił mi, ale potem jak na sali zobaczył że ja cały czas mam aparat przy sobie zagadał do mnie i zrobiliśmy fote a potem maksymalne pół godziny gadki i baunsu z Tedeuszem i Dj Ostaszem... O ile z Tede znalazłam wspólny język z Ostaszem nie mogłam złapać kontaktu (może dlatego że to Tede jest "wyluzowany ziom")... Tede opowiadał o zwaukach jakie miał na koncertach, odpowiadał na strumień pytań jakim go zalewałam a jak poszłam na salę baunsowac z nim przywitał mnie wielkim "Aniaaaaaa!!!!". Dla mnie to jest niedopomyślenia że ten facet (Jacek ma 26 lat) gadał ze mną, nauczył się imion moich koleżanek no i mojego i pamiętał je ( o dziwo ) To był jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu, o czymś takim nawet nie próbowałam marzyc, aha i miałam szanse na małego Tedzika, ale nie pojechałyśmy z nimi "baunsować" do hotelu..." dla porownanjia z oryginalna notka Odpowiedz Link
Gość: siuxie Re: Bauns IP: 212.160.146.* 05.06.03, 14:19 bounce (słownik ogólny) [bauns] v 1. skakać; podskakiwać 2. odbijać (się); odskakiwać bounce (słownik ogólny) [bauns] n 1. odskok 2. górn. tąpnięcie bounce (słownik języka biznesu) (v) --> (of a cheque) to be dishonoured; not to be paid by the bank on which it is drawn (because there is insuf-ficient money in the drawer´s account) - (o czeku) być zwróconym z adnotacją, że jest bez pokrycia; I am overdrawn so my cheques bounce. to be overdrawn (v) --> to have a bank account which shows a debit balance - mieć przekroczony stan konta bounce (słownik ogólny Ectaco-Poland) v, 1 przechwałka 2 odskok 3 podskok 4 chełpliwość 5 buńczuczność 6 odbić się 7 blagować 8 cofać 9 odbić 10 odskakiwać 11 podskoczyć 12 skakać 13 wlatywać Bauns czyli spolszczona wersja angielskiego BOUNCE - nierozerwalnie związanego z coolturą hiphopową w stanach. W slangu afroamerykańskim bounce=trząść tyłkiem czyli shakin' bootie Odpowiedz Link