oli77 22.10.07, 19:27 Polecacie z Rosmanna, Lidla, w moim mieście nie ma tych sklepów. Jest za to Plus, czy któreś są warte uwagi, czy jednak lepiej nie kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziazosia Re: Pieluchy z Plusa? 22.10.07, 21:40 Kiedyś kupiłam Berbeć -ale były certakowe(nie polecam) oraz BONBINI te już lepsze bo nie ceratkowe ale dosyć sztywne.Ale sprawdź bo w Plusie często są promocje na markowe pieluchy , ostatnio megapaki Huggies super flex za ok.33 zł.Polecane są też Dada z Biedronki, ja osobiście używam CIEN z Lidla, Babydream z Rossmanna i Fioletowe Unisex z Tesco.Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Pieluchy z Plusa? 22.10.07, 21:50 O huggisach wiem, zrobiłam mały zapas, 39 kosztowała mega paczka. Myślałam, że może te dla Plusa też mogą być ok. Dada z Biedronki zdecydowanie mi nie odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: Pieluchy z Plusa? 23.10.07, 08:52 39 zł bez promocji i zawsze kosztuje mega paka huggisów super flex w auchan. Odpowiedz Link Zgłoś