azjab 23.10.07, 10:09 czy jest smoczek tej firmy do kaszek i gęstych pokarmów? Teraz używamy 3, ale mała się złości, smoczek się zatyka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: smoczki tommee tippee 23.10.07, 10:15 nie ma, firma ta nie popiera jedzenia kaszki z butelki dlatego nie robi pewnie takich smoczkow ja tez karmie TT, corka ma 11 msc i radzimy sobie tak, ze daje jedna lyzeczke kaszki i ciut powiekszylam dziurke i jakos leci, ale moja to chyba nie lubi kaszek w ogole, jak probuje jej dac z lyzeczki sama kaszke to nie chce za nic, pluje i wykreca sie, dlatego nawet watpie czy zjadlaby z butelki Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: smoczki tommee tippee 23.10.07, 10:26 tak też myślałam... Julka lubi kaszkę, ale z łyżeczki nie zje Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: smoczki tommee tippee 23.10.07, 10:29 moze sprobuj wyciac wieksza, ja zeby nie tracic i zniszczyc 3 wycielam w 1, najpierw zrob maltka jak bedzie za mala ciut powieksz, albo do kaszek kup inny smok i butelke Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: monika 23.10.07, 11:19 nozyczkami, takimi malymi ostrymi, lepiej igla, rozgrzana na gazie, ale ja nie mam gazu ani nie pale wiec u mnie w domu nie ma ognia a na plycie elektrycznej nie chciala sie rozgrzac zrobilam najpierw duza dziure tzn. taka wyszla, ale z niej za szybko lecialo i mala nie chciala pic, to wzielam drugi smoczek 1 i zrobialm mniejsza, teraz jest troche za mala, ale na razie trzeciej nie robie Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: monika 23.10.07, 11:35 igła próbowałam, ale kiepsa ta dziurka, musiałabymm kupic jakas mega gruba igłe Odpowiedz Link Zgłoś