nataliak9 23.10.07, 12:03 znacie te chusteczki? czy one tez służą do pupy czy do rąk i buzi? nie mogę znależc info a na stronie pampersa tez nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.chomik Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 12:31 Ostatnio zakupiłam choć jeszcze nie używałam. Na opakowaniu jest rysunek buzi, rączki i pupy, tak więc do pupy też się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 12:52 Używam do pupy. Mają mocny zapach, taki owocowy. Ale są bdb i cena jakieś 5 zł. Znów je kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
jkorszen Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 12:54 a gdzie mozna je kupic? w marketach typu auchan i carrefour? Odpowiedz Link Zgłoś
k.chomik Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 13:17 Ja kupiłam w tesco, 5,15 zł sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 15:48 od 24.10 będą w promocji w Auchanie 144 sztuki za 10,99zł.ale jak piszecie żę wy kupujecie za 5,5 to co to za promocja )) Odpowiedz Link Zgłoś
nika1310 Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 17:54 są ok, ale nie mają balsamu jak tamte zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
domininja Re: chusteczki pampers clean&play 23.10.07, 18:24 mi one nie podpasowaly. po pierwsze nie sa tak wilgotne jak biale - sensitive, po drugie ten zapach po zmieszaniu z zapachem kupki dziecka tez jakos nie bardzo... ale cena faktycznie niezla ja ostatnio kupilam w tesco dwupak za 9,90 na próbę, ale i tak wracam do bialych. Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: chusteczki pampers clean&play 24.10.07, 09:42 ja żałuję że kupiłam. Mała ma od nich silne uczulenie, są nieduże i nie wystarczająco wilgotne. A cena?.... chyba jeden pozytyw Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: chusteczki pampers clean&play 24.10.07, 09:59 Moja nie ma żadnego uczulenia choć jest alergiczką, są fajnie nasączone, a zapach wcale mnie nie odstrasza po zmieszaniu z kupą. Nawet tego nie zauważyłam. Cena 4,99 w Lewiatanie. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: chusteczki pampers clean&play 26.10.07, 17:48 ja kupilam wczoraj w carrfour za ok 10 zl za 2x 72 szt-powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolona. przy 1 i 2 dziecku uzywalam tylko pampers zielonych przy trzecim też zaczelam ale byly takie lepkie, i zimne-zmienilam na bambino bylo bardzo dobrze-wczoraj skusilam sie na te nowe i teraz bede tylko tych uzywać -nie mają efektu zimnych są przyjemne, mieciutkie i cudnie pachną-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
k.chomik Nie jestem zadowolona 26.10.07, 16:59 Chusteczki wypróbowane i efekt jest taki, że po tygodniu stosowania córka ma pupę czerwoną jak u pawiana. Pozostaje nam używać ich do wycierania rączek, a kupiłam aż 4 paczki. Odpowiedz Link Zgłoś