szurkas 26.10.07, 17:21 www.allegro.pl/search.php?string=cabbage wyglądaja bardzo przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Cabbage Lalka z kapusty :) już są 26.10.07, 17:48 no fajne ale nie wiem czy mnie przekonują kto ma te lalki? Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Cabbage Lalka z kapusty :) już są 26.10.07, 18:57 wydają się odpowiednie dla małych dziewczynek wyglądają jak dzidzie moja córka ma b.podobne i ciągle sie nimi bawi .Jak na szmaciane lalki drogie ale ponoć jest droga przesyłka z USA dlatego taka cena. Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: Cabbage Lalka z kapusty :) już są 27.10.07, 20:42 E tam, cały czas są na allegro. W Angli w promocji można kupić dużą za 60 zł. Ale to bardziej są lale kolekcjonerskie. Moja córka ma 2 kapusty, średnio się nimi bawi. Kilka, które nie były sentymentalnymi prezentami sprzedałam na Allegro za b. dobrą cenę. Mi się kapusty bardzo podobają,są słodkie. Kupują je głównie dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Cabbage Lalka z kapusty :) już są 27.10.07, 23:35 pewnie masz racje bo te kapuścianki bardzo mi sie podobają sama chciałabym je kolekcjonować Odpowiedz Link Zgłoś