karynk 30.10.07, 12:32 Dajcie jakieś opinie nt. tej firmy. Dotychczas kupowałam Lego, FP, Kiddieland. Smoby przyjazny jest dziecku, trwały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76kitka Re: zabawki SMOBY 30.10.07, 13:05 U znajomej jest zjeżdzalnia, zielona częsć wyblakła od słońca. ja chciałam kupić traktorek na pedały, ale po obejrzeniu w sklepie mi się odechciało, nie wyglądał porządnie. Polecam Little Tikes, peg perego. Odpowiedz Link Zgłoś
poemi123 Re: zabawki SMOBY 30.10.07, 13:25 Mieliśmy kilka rzeczy. Pływająca wyspa - beznadziejna. Córka ją uwielbiała, ale zabawka po prostu się rozpadła. Poszczególne części nie trzymały się całości. Kuchnia Kubusia Puchatka - super. Jedna z lepszych inwestycji zabawkowych. Dostała ją w sierpniu i cały czas jest to hit nad hity. Klocki - taka układanka. Mała ją uwielbia, choć ja mam zastrzeżenia. Obrazek jest nie do ułożenia dla malucha. Ale te klocki mają wiele innych zastosowań. Minus - wykonanie. Nie najlepsze za taką kasę. Piramidka taka najprostsza z kółek. Kółka pękają. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś